Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni a szomszéd...

Mit lehet tenni a szomszéd kutyáival ha egyfolytában ugatnak?

Figyelt kérdés
Tehát kb 3ÉVE minden este 21-órától kb hajnali 4-ig ugatnak ja azt hozzá teszem ,hogy 3 kutyája van ... A negyedik megkapta a pulóveremet kerítésen keresztül amikor sétáltam és jól össze vitáztam vele ... Úgy hogy a negyediket eltüntette ... De előtte is voltak viták kértük szépen kértük csúnyán ,hogy valamit kezdjen velük mert nem lehet tőlük pihenni de ezután egyre jobban ugattak... (milyen furcsa)... Na mindegy lényeg az ,hogy mit lehet ez ügyben tenni ? Van akármilyen műszer (bármennyit képes lennék fizetni érte ..) vagy megoldás ,hogy bekussoljanak azok a dögök ? (ÁLLATVÉDŐK KÍMÉLJETEK ha egy estét itt töltenétek az összes jószágot meggyűlölnétek...) Előre is köszönöm !
2015. júl. 30. 23:05
1 2 3
 1/26 bollocks ***** válasza:
75%
Van ilyen műszer: a telefon. Bepötyögöd a jegyző számát, elmondod a problémádat, és ő majd intézkedik.
2015. júl. 30. 23:07
 2/26 anonim ***** válasza:
2015. júl. 30. 23:10
 3/26 A kérdező kommentje:
Szerinted 3 év alatt nem próbáltuk ? Közölte nem tudnak mit tenni vele...
2015. júl. 30. 23:12
 4/26 A kérdező kommentje:

és honnan lehet rendelni olyat ?

ami jó is ? mert olvasgattam egy párat de sokan írták hogy nem használ !

2015. júl. 30. 23:13
 5/26 anonim ***** válasza:
Ha gyenge kis elemes akkor nem hasznal, nagy teljesitmenyu 220voltos kell.
2015. júl. 30. 23:16
 6/26 anonim ***** válasza:
Pedig ezt a jegyző feladata elintézni. Ha nem teszi, meg kéne keresni az ő főnökét, kérdés, hogy van-e neki olyanja. Mert igazából te nem tudsz semmi legálisat/etikusat csinálni a szomszéd kutyáival, neki kellene.
2015. júl. 30. 23:22
 7/26 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is hasonló problémám volt, de csak egyetlen kutyával. Éjjel-nappal ugatott a semmin órák hosszáig. Amikor már végképp meguntam vettem egy kiló disznócombot, amit megmérgeztem és áthajítottam a szomszédba, a kutya meghalt, és végre tudtam normálisan aludni. (előtte minden mást megpróbáltam, de semmi sem használt.)
2015. júl. 30. 23:22
 8/26 A kérdező kommentje:

[link]

Pl ez?

2015. júl. 30. 23:23
 9/26 A kérdező kommentje:
Minden tiszteletem a tiéd !! Csak az a baj hogy a szomszéd tudja hogy mi intéznénk el... És intézkedne aztán megint venne 3 dögöt...
2015. júl. 30. 23:25
 10/26 anonim ***** válasza:
Igen, az 57 liras jonak nez ki. Mindenesetre nem az olcsot kell nezni
2015. júl. 30. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!