Ti hogyan dolgoztátok fel a kutyátok halálát? Többi lent
Jaj Istenem :'( Nekünk is rotink van.
A feldolgozásban csak az idő segíthet..
Sajnálom!
Ilyenkor, mikor az ember várja, hogy vége legyen a szenvedésének, az a legnehezebb. Hiszen látod, hogy beteg és nem tudsz rajta segíteni.
Most lehet, hogy furán fog hangzani, de mikor beteg volt a kutyám, a szívem szakadt meg, mikor el kellett altatni. De mikor túl voltunk rajta, utána megnyugodtam...fura érzés volt. Hiszen már nem szenvedett tovább, jobb helyre került. Utána másnap persze már elkezdett hiányozni, a napi rutin átalakult. Persze gyakran a sírás fogott el, de aztán ezek lecsendesedtek.
Most már csak a vidám dolgok jutnak eszembe róluk, sose a betegségeik.
Utolsó két kutyám 2 hét különbséggel halt meg. Gondolhatod milyen rossz volt. Az egyik hiányába, belehalt a másik. Utána 1 évig nem is volt kutyánk.
Aztán jött a mostani :) Ő menhelyi kutya. 3 éve van már nálunk. :)
Nagyon sajnálom,hogy beteg a kutyusod!
de ilyenre,hogy öngyilkosság NE is gondolj!!!
Nem tudom megérteni azt az embert,aki nem betegségből kifolyólag eldobja magától,az életét mikor még bőven élhetne!!!
Nekem volt ismerősösöm 20/F,nem egész 1hónap alatt meghalt,és hidd el szívesen cserélt volna bárkivel csak még élhessen...hiszem hátravolt még az élete java!!!
de ezért???
Én január végén vesztettem el a 14éves szívbeteg kutyusomat...a doki aki kinn volt ,mondta,hogy ha nagyon rosszul lenne ,akkor inkább altassuk el,de mivel még nem volt rossz az állapota,nem akartam...
Adott neki injekciót,azt ennyi,mondta nem érdemes más,mert hiába csak egyre rosszabbul lesz...én ezt nem tudtam elfogadni és elmentünk másik orvoshoz is,persze rengeteg pénzbe került,a vizsgálatok,gyógyszer(ami nem számított csak lett volna jobban) kb. 2hónapot élt még ezután,aztán egyik hajnalon örökre elaludt szegénykém..
Az első hét borzalmas volt,de ahogy teltek a hetek,hónapok egyre "könnyebb" lett...
A munka mellett nem értem rá sokat gondolkodni dolgokon.Mai napig összeszorul a szívem,ha rá gondolok,mert nagyon hiányzik,hiszen 14évig a társam,társunk volt..stb..
Új kutyát? nem tudom fogok-e valaha venni,ha igen biztos nem ezt a fajtát,mert akkor mindig őrá emlékeznék és hasonlítgatnám,azt meg nem szeretném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!