Ez szerintetek állatkínzás?
Meg lehet kotni!!!
De figyel hogy ne legyen tul szoros a nyakan a nyakorv mert megisfuladhat.
Es min 5-6 meteres lanc legyen neki.
Nem hal bele ha estere megkotik...
Aztan ha este megharap valakit szokes kozben akor meg lehet nezni..
Jajjj a sok okos.. Szilveszterkor bezzeg kilehet kotni a kutyat hogy ne szokjon meg...
évekig mi is megkötöttük a kutyánkat, de az amiatt volt, mert éjszakánként sokat ugatott, és a szomszéd megfenyegetett, hogy ha továbbra is ugatni fog éjszakánként, akkor meg fogja ölni..., úgyhogy este 10-től reggel 5-ig meg volt kötve, persze ott is ugatott, de úgy csak mi hallottuk jobban, aztán az évek múlásával szép lassan leálltunk a megkötéssel, most már szabadon mászkálhat éjszaka, viszont megszokta, hogy csak a háza mellett először éjszaka, és ha nagyon kíváncsi, csak utána fut oda a kerítéshez
ahogy már fentebb is írták, legyen kényelmes a kutyának, legalább két ujjad kényelmesen beférjen a kutya és a nyakörv közé, oldjátok úgy meg, hogy se a lánc, se a nyakörv ne akadjon be sehova, mert az a kutya életébe is kerülhet
Eddig nem szökött? Csak éjjel szökik?
Ha igen, akkor este kell egy extra hosszúságú séta, képzés, játék, gyakorlás, s álmos kutya alszik, nem szökik
#11: Nem bántottál meg, csak azért mondtam a kennelt, mert az elfogadott eu-ban is. A láncot Sem úgy értettem, hogy 1 m´teres láncra verjük szerencsétlent, hanem nekünk a 80-as években Volt ilyen brótkötélen csúszó lánc, be tudta az egész udvart futni. Azt jobbnak tartottam mint 2 nm-re bezárni. Amúgy meg az idö 80%-ában szabad Volt, csak akkor kellett megkötni amikor a szomszéd kutya épp tüzelt.
Milyen sör?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!