Hol lehet bejelenteni?
Figyelt kérdés
Nem rég rakták fel ezt a posztot és nagyon kiakadtam.Fel akarták jelenteni de a rendőrök szerint nincs elég bizonyíték! Hát akkor ez mi ha nem bizonyíték: [link]
Felháborodtam és az az undor ami elkapott erre a Női lényre pfffffff.
2015. márc. 2. 08:20
1/8 anonim válasza:
olvasd el a frissítés részt a cikk alján: a netről lopta a képeket
(könnyen lehet, hogy troll pofil)
2/8 anonim válasza:
A kuruc.info nem minősül bizonyítéknak. Olyan esetről is írtak már, amihez nekem volt közöm, láttam a teljes nyomozási anyagot, és a fele se volt igaz a cikknek, amit írtak róla, ellenben sokkal érdekfeszítőbb volt az ő verziójuk. Gondolom, a valóságot túl unalmasnak találták, kellettek bele az eltúlzottan gusztustalan részek is feltétlenül. Hatásvadász idióták, simán ráfotosoppolhatnak egy facebookos screenshotra egy halott kutyát, sőt, létrehozhatnak kamuprofilt is, csak hogy legyen hír.
3/8 A kérdező kommentje:
Néztük a nőnek az adatlapját ott voltak a képek több mint 30 kutyaviadalos és még pózolt egy halálán lévő kutya mellett is majd végig írtak neki elég trágár szavakat és leszedte a képeket....
2015. márc. 2. 08:35
4/8 anonim válasza:
a kurucinfo pár hete jelenített meg egy cikket az egyik családtagomról, amiben elég durva állítások álltak, teljesen lejáratták, rágalmazták, egyetlen egy szó sem volt igaz a cikkből
szóval ennyit a kurucinfo hitelességéről...
6/8 anonim válasza:
A rendőrségen. Feltétlenül tedd meg!!
7/8 anonim válasza:
Te elolvastad a tobbi valaszt, vagy csak aguatlanul kommentelgetsz?
8/8 A kérdező kommentje:
Már kiderült hogy nem ő szervezte a viadalokat csak felrakta a képeket de ez akkor is beteg dolog!!!
2015. márc. 6. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!