Ti hogy tanítottátok szobatisztaságra a kutyát?
Én macskát tanítottam meg rá, amire azt mondták hogy reménytelen.
Ha bekakil, vidd oda a jószágot a fejét jó alaposan dörgöld bele a kakijába.
Nekem ezt szakmabeli mondta és bevált, mert a macska következő nap ismét berondított megcsináltam vele, de hozzá teszem a második alkalommal, amikor felemeltem és vittem a kaki felé, már tudta mi fog következni, kapálózott is rendesen. Utána soha többé nem rondított be ,ha beszökött a lakásba és véletlenül bezártuk hosszabb időre akkor sem.
Amit a hármas mond azt felejtsd el.
Ahogy én csináltam: a kutya boxban volt amikor nem tudtam rá figyelni - pl éjszaka, meg amikor nem voltam otthon. Amikor kivettem, azonnal kivittem. Nagyon gyorsan megtanulta. lent dícséret, ha fönt történt baleset, csak feltöröltem és sosem szidtam - 3,5 hónaposan szobatiszta volt.
"At 8 weeks he should be able to hold 4 hours when sleeping but not more than 2 or 3 when awake. 8 hours is way to long to expect an 8 week old to hold anything."
Rá lehet keresni, különböző válaszokat fogsz találni, de általában ennél kevesebbeket is szoktak írni. Bár vannak kölykök, akik képesek kibírni az éjszakát, ha végig alszanak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!