Bichon Havanese szobatisztaságra tanítása?
Köszönöm a gyors válaszokat :) Hát igazából amikor akciózás közben rajta kapom egyből mondom neki hogy "Nem!", "Fújj!" és akkor abba hagyja de vagy a kezembe pisil miközben viszem a tálcára, vagy mint mondtam onnan kimászik és befejezi a dolgát máshol:( meg van hogy utána magára hagyom egyedül, hátha érzi hogy valami rosszat tett...
Igazából ha minden oltást megkapott már ki fogom őt vinni, csak első kutyám, évek óta vágytam rá és rettentően féltem őt mindentől, nehogy baja legyen, vagy kint elkapjon valamit, főleg mert kint van egy cicánk, aki össze vissza csavarog, és lehet hazahoz valami betegséget a kutyának. Még azt sem engedem hogy a kinti cipőt a család többi tagja bent is használja nehogy talpon bekerüljön valami hozzá, szóval ki vinni tényleg nagyon félek még őt, most pedig tanácstalan vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!