Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy Cane Corsoval lehet...

Egy Cane Corsoval lehet DogDancigezni?

Figyelt kérdés

Tudna valaki mutatni ilyen videót vagy valami

Lécci

2010. márc. 5. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a kutyás sportok többsége nem fajtafüggő, hanem egyedfüggő. Tehát lehet pl. DD egy Cane Corsoval is, sztem, a neten rengeteg video van fenn, nézz utánna, keress fel egy hozzád közeli kutyasulit, ahol szivesen segítenek megtanítani neki trükköket. Sok sikert, nagyon jó lesz, meglátod!
2010. márc. 5. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos videóm nincs, de azt tudom, hogy lehet dog dance-re tanítani! Minden kutyust lehet, mérettől és kortól függetlenül! Én is tanítom a begle kutyusomat, már elég szépen haladunk. Az interneten találsz tanácsokat és videókat, szerintem böngészgess! Hidd el, te is élvezni fogod, ha a kutya már tud pár dolgot!:)
2010. márc. 5. 10:35
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen

csak picit furcsálottam mert ezek a kutyák DP-sek is lehetnek és amikor ugrálnak elég nagy súly megy a lábukra nem?

vagy ez csak buta kitalácio?

2010. márc. 5. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy nagy kutyák, de lehet velük "táncolni"! Szerintem is a kutyasuli a megoldás, ott elmondják, hogy egy ilyen méretű kutyának melyek a megfelelő "tánclépések", és hogyan taníthatod meg rá! Persze a dog dancing-hez kellenek az alapok, hogy egyáltalán hallgasson rád a kutya! Gyere ide, ül, fekszik, aztán jöhetnek csak az ehhez hasonló nehezebb mutatványok! Első voltam!
2010. márc. 5. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja nem, második! Bocsi:D
2010. márc. 5. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Felnőtt korában szűretni kell DP-re, és ha mentes, akkor (ésszel) lehet mozgatni. Ha nem mentes, akkor inkább kímélni kellene.
2010. márc. 5. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazából a rendszeres mozgatás jót tesz a dp-s kutyának is, persze ésszel kell mozgatni.

Itt egy cane corso ad elő:

http://www.youtube.com/watch?v=-DKwni__q8k

Itt pedig egy német dog:

http://www.youtube.com/watch?v=4K8kr461H3o

Egyik sem az a pehelysúlyú fajta, és nyilván nem is tudnak olyan színvonalú kűrt produkálni, mint egy juhászkutya a testfelépítésük miatt, de azért velük is lehet ezt a sportot űzni.

2010. márc. 5. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen mindenkinek.

Jelenleg 2011-re várhatom a Corsom egy DP mentes kennelből.

Mindegyiknek negatív . Szóval gondolom nem lesz gond vele :)

köszi mindenkinek. Majd 1 mulva megirom hogy hogyan megy :):):):)

2010. márc. 5. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!