Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 hetes beagle kislány kutyámn...

6 hetes beagle kislány kutyámnak naponta hányszor hány gramm száraz Pedigreet adjak és mennyi tasakos feltétet tegyek rá? Beáztassam a tápot és adjak hozzá neki rizst is?

Figyelt kérdés
ma 02:04
 1/9 Katona Dius ***** válasza:
100%

6 hetes még nagyon pici, annak még az anyjánál lenne a helye.

Szárazat még ne adj neki. Tasakos mehet, meg ha már ennyi idősen el lett hozva az anyjától, még jó két hétig kellene neki kutyusoknak való tápszer. Bármelyik kisállatboltban kapsz, hozzá cumisüveget is.

8 hetes korától áztatott tápot is kaphat majd már.

ma 02:41
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Gratulálok a felelős állattartáshoz...
ma 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Szárazat???? Még meg se tudja rágni.
ma 07:36
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Hagyjátok már, nyilván hajnali 2-kor jut eszébe kiírni - egy mellesleg szándékosan hergelő - kérdést.
ma 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Egy 6 hetes kiskutyának a törvény szerint is az anyja mellett van a helye, de ha már így alakult könyörgöm ne a legrosszabb minőségű táppal etesd, hanem konzultálj állatorvossal mit kellene ennie.
ma 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na egy újabb szaporított kutyus "szakértő" kezekben :( és még hulladék száraztápot is enne.
ma 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Troll! Hajnal 2-kor jut eszébe ilyen? 🙄
ma 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudod, hogy mi az oka hogy ott van, addig ne ítélkezz.

Anno, amikor kamasz voltam az egyik ismerősömnél született egy alomnyi macska, éppen akkor akartunk cicát, szólt hogyha kell, akkor ingyen vihetünk amennyit akarunk. Nyolcan voltak az alomban, kiválasztottunk egyet, színes gumit rakott a kölyök nyakába, nem tulajdonítottam neki jelentőséget, gondoltam a megkülönböztetés végett. Valóban az volt, 1 hét múlva szólt, hogy meg lehet nézni a macskát, én mint kíváncsi kamasz beugrottam hozzá és a 7 testvére addigra eltűnt, mondván nem kellettek senkinek. Majd két hetes kora körül amikor nyílt a szeme a cicának jelezték, hogy döntsük el, hogy kell-e, mert nem fogják feleslegesen gondozni, 4 hetes korában pedig már jelezték, hogy el lehet vinni. Mondtuk, hogy még az anyja mellett a helye, vártak még nem egészen két hetet és kijelentették, hogy mostmár kezdi enni a szilárd ételt, vagy elvisszük, vagy vagy eltünteti, de ő tovább nem gondoskodik róla. 6 hetes volt a macska, amikor hozzánk került, de nem hiszem, hód jobb lett volna, ha agyon verik, vagy vízbe fojtják.

Ez volt a 2010-es évek elején, akik akkor éltek pedig még nagyrészt mindig életben vannak. Nem mindig az az oka, hogy teljesen hülye a kérdező. Van aki kidobott állatot talál, van aki az agyonverés megelőzésére viszi el az állatot és biztos vagyok benne, hogy egy csomó ok van, ami miatt hamarabb elválasztják az anyjától. Az oké, hogy a törvény szerint 8 hetes koráig az anyja mellett kell lennie (igen, tudom hogy ez a 2 hét fontos szocializációs időszak, meg szüksége van az anyatejtre), de két mondatból nem lehet eldönteni, hogy mi az oka, hogy nála van.

ma 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 2016 tavaszán találtam (illetve ismerősöm látta, hogy kirakják egy autóból)egy pici kis macskát. Max.3-4 hetes lehetett,egy tenyeremben elfért. Megsajnáltam,hazavittem,felneveltük,ivartalaníttatuk. Ma is megvan, 9 éves nemsokára, kb.4 kilós,gyönyörű lánymacska,igazi arisztokrata viselkedésű. Télen a lakásban érzi jól magát, nyáron viszont kizárólag kinti életet folytat,olyankor be sem akar jönni.
ma 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!