Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutya checklist, miket...

Kiskutya checklist, miket vegyünk még neki?

Figyelt kérdés

-kiságy, kennel

-autósülés

-tálak, alátét

-fürdető, tappancs ápoló

-táp + jutalomfalat (vitamin?)

-póráz, hám

-nyakörv, biléta

-leteríthető pelenka

-játékok, játéktároló

-kutyatáska: vizes palack, törlőkendő/fertőtlenítő, játék, pelus, tároló a jutalomfalatoknak

ma 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szájkosár: ha utaztok vele tömegközlekedésen, Fressnapfban van olcsó kicsiben (hiszen még nem kell a végleges méret)

kutyakakizacskó + tartó

ma 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg kell kakizacskó is. És szájkosár csgy szájszíj.
ma 12:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk tömegközlekedni egyáltalán, így is érdemes venni szájkosarat?
ma 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Körömvágó olló még kelleni fog.

Illetve ha szabad adnom egy tanácsot akkor azt a leteríthető pelenkát már most összegyűritek és kidobjátok a kukába. A kutya tappancsa gyerekkorában hozzászokik annak a felületnek az érintéséhez amin a legtöbbször végzi a dolgát, ez ideális esetben a fű. Ha pelenkára pisilteted akkor onnantól kezdve azt fogja preferálni, viszont nem fog tudni különbséget tenni a kutyapelus, a szőnyeg, az ágytakaró és a ledobott póló között, tehát minden textilre menni fog. Te bele fogsz őrülni a takarításba, meg abba hogy "mindent jól csinálsz és mégsem szobatiszta a kutya", a kutya meg nem fogja érteni hogy mi a baj, ő annyit csinál hogy olyan felületen végzi a dolgát, amihez hozzászoktatták.

Úgyhogy alvás, evés, játék után azonnal ki kell vinni amíg pici, és amúgy is 1-2 óránként. Éjszaka is. Igen, ez pár hétig nagyon fárasztó, de megéri. 10ből 8 szobatisztasággal kapcsolatos probléma a pisipelusra vezethető vissza.

ma 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Toy uszkár, úgyhogy rendszeres vendége lesz a kutyakozmetikának, nem szeretném én piszkálni a körmeit. :D
ma 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor kell neki fésű, kefe is otthonra, egyeztess a tenyésztővel, hogy melyiket ajánlja.

Ha ilyen hidegbe jön, én vennék neki ruhát is.

ma 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a fésűt teljesen elfelejtettem.

Ruhákat, kiegészítőket vettem bőven már, csak nem akartam írni, hogy ne azt kapjam, csak kiegészítőnek kell nekem a kutya, és minek neki ruha...

ma 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!