Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusomnak szemműtéte volt...

Kutyusomnak szemműtéte volt és gallért kapott de nagyon zavarja esténként nyüszít is miatta… Mit tegyek, hogy jobban legyen?

Figyelt kérdés
Nem akarom levenni róla max napközben ha látom mit csinál. De esténként nagyon zavarja… azt hittem megszokja majd de nem igazáb aztán bánt engem is hogy nyüszít miatta :/
febr. 15. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A gallér rajta kell, hogy legyen, mert kikaparná a saját szemét. A kutyáknak hozzá kell szoknia, amíg meg nem gyógyul. Hidd el. jobb most, ha nyüszit, mintha egy súlyos fertőzés lenne a vége.
febr. 15. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Vegyél felfújhatót.
febr. 15. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos szemműtétnél nem opció a felfújhatós...
febr. 16. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Felfújható az nem opció, mivel pont az a lényeg, hogy ne érje el - manccsal - a műtött területet.
febr. 16. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem sajnálgatod, nem veszel tudomást a nyüszítésről. Tudom nehéz, de hozzá fog szokni.A kutyáknak igen nagy az alkalmazkodó képessége.
febr. 16. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este már jobb volt 😊 köszi
febr. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!