Pár héttel ezelőttig míg aránylag jó idő volt,esténként vittem el a kis méretű kutyát sétálni. De most már nappal vagyok kénytelen,mert hideg van. És a kutya még is este is akarná,járt e már így valaki?
Igen, a kutya megszokott egy napirendet.
Nemsokára nappal is nagyon hideg lesz, akkor nem fogod sétáltatni.
2-s.
Nyilván nem fogom vinni,ha nappal is nagyon hideg lesz,akkor marad nekik a megszokott udvar.
attól még hogy hideg van simán tudod vinni sétáltatni, nekem is kistestű kutyám van, ha baromi hideg van adok rá kutyakabátot és kész, még télen a legnagyobb hidegbe is viszem sétálni, simán lehet
még anno állatorvost kérdeztem, 40percet bőven kibír a legnagyobb hidegbe, most meg nincs is annyira hideg, totál kibírja 1óra sétát is, pedig én is 5-6 körül viszem ki mert előbb nem érek rá, akkor már sötétedik vagy sötét van
annyi hogy ha hideg van, akkor azért séta közbe nézem, remeg-e vagy van-e valami baja, mert akkor egyből haza, de eddig sose volt ilyen
Ilyenekre mint kutyaruha nem tudunk áldozni.
Többen vannak.és nem egyforma a méretűk.
Amúgy meg remegett nyáron este is a kezemben amelyiket épp sétáltatom,mostanában meg főleg de nem gondolnám hogy a hidegtől,mikor az ölemben viszem,ami meleg ugyebár.
A kezedben viszed sétálni a kutyádat?
"ha nappal is nagyon hideg lesz,akkor marad nekik a megszokott udvar."
Az udvaron nem ugyanolyan a hőmérséklet, mint arrafelé, ahol sétáltatnád?
Nekem egy idős kistestű kutyám van meg egy 5 éves közepes testű, 2 hónappal ezelőttig mindkét kutyam panellakó volt. Megszokták a sétákat és napi 3x. Mindig sétáltunk,szakadó esőt kivéve voltak rövidebbek a séták.. meg az öreget nyilván már hóba mínuszba nem vittem 2 órára el. De azért sétáltattam őt is. Kapott meleg kabátot.
Van pulcsija,kabátja
Mióta Kertes házban lakunk ugyan úgy sétálunk. Kap ruhát a sétákhoz,nem fázik.
Kinaiakban is pár ezer ftert vagy akár temurol olcsón lehet venni kutya ruhákat, pár ezret nem tudtok rá szánni? Egyszer kell megvenni.
Hideg nem indok arra hogy ne setalj vele. Nyilván ha fazos órákat ne setalj. De egy fél órától semmi baja nem lesz.
Én is öreggel már max fel óra séta télen,lábai is fajdogalnak. Fiatalt külön viszem.
Reggel meló 20-25 percre kiviszem őket,délután meg csak a fiatalt viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!