Oltás után két nappal napokon át tartó hasmenés?
Figyelt kérdés
Kedve jó, játszik, vidám, eszik, iszik, minden más rendben van.
De ezelőtt is az volt, 15.én(hétfőn) kapott 7-es kombi oltást. Szerdán elkezdett fosni, vasárnapig. Pénteken kezdtem neki adni a probiotikumot, 4 napig. Utána rendben volt. Most megint hétfőn kapott oltást, veszettségi ellenit, az imént megint hasmenése volt. Eddig nem volt.
júl. 31. 10:15
1/11 anonim válasza:
Normális. Oltás után pár napig a kisbabáknak is más a székletük. :)
2/11 A kérdező kommentje:
1 éves kutya.
Gyerekkorában nem kapott oltásokat.
2 kombit és most hétfőn egy veszettség ellenit kapott.
Most állat össze a kép. Legalábbis más ötletem nincs, miért lehet.
De akkor ezzel nincs más teendő, ugye?
júl. 31. 12:30
3/11 anonim válasza:
Nincs. Klasszikus oltással ugye bekerül a betegség, csak olyan formában-dózisban, hogy az immunrendszer legyőzze, és éles helyzetben majd felismerje. Ilyenkor nyilván lehet minden. Nem emlékszel, gyerekkorodban oltást kaptál, vörösödött a helye, esetleg be is lázasodtál, de 3 nap múlva kutya bajod?
4/11 anonim válasza:
De ha nagyon aggódsz, és nem akarsz gyakorin egy idegennek hinni (én sem tenném, ezért nem is kérdeznék), nyugodtan írj kutyás fórumra vagy facebook csoportba, vagy a legjobb, hívd fel az állatorvost. 99% hogy egy 15 másodperces telefonbeszélgetés lesz, ami megnyugtat. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Csak azért fura, mert nem egyből, hanem két nap múlva jött a hasmenés mindig. Meg semmi egyéb. Nem duzzadt meg. Nem volt bágyadt, se étvágytalan. Semmi.
júl. 31. 12:40
6/11 anonim válasza:
Mondhatok akármit, menjél le a gyakoriról és hívd fel az állatorvosod.
7/11 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvost erről? Egyébként eddig miért nem kapott oltást?
8/11 A kérdező kommentje:
Mert a menhelyen nőtt fel
aug. 1. 18:14
9/11 anonim válasza:
Menhelyen nem adjak neki oda a kötelező oltásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!