Lányok! Mensi előtti napokon, ill. első napjain hasmenés szokott lenni nektek?
Figyelt kérdés
Hali!
Arra lettem figyelmes, ha nem is minden hónapban, de néha menstruáció előtt furán viselkedik a hasam. Puffadok, gázosodok (ami mellesleg iszonyatos szagú ilyenkor :D ) és nem egészen hasmenés, mert nem megyek napi 4-5x, hanem ha megyek az ilyen laza állagú. Ez normális, nektek szokott lenni ilyen PMS idején/mensi alatt?
2020. nov. 18. 10:17
1/11 anonim válasza:
Előfordult már. Nálam inkább a mellfeszülés a rendszeres, illetve az, hogy minden apróságon elsírom magam, és egy raklapnyi csokit be tudnék falni. Ja, és persze a nagy, gyulladt pattanások az arcomon.
3/11 anonim válasza:
Nekem első nap szokott jelentkezni az alhasi görcsökkel együtt. :) jó móka :)
4/11 anonim válasza:
Nálam is jelentkezik a hasmenés néha, utálom, meg puffadok is ami igazán ciki mert a párommal élek együtt és nem valami nőies egy hétig fingorászni de ez van
5/11 anonim válasza:
Puffadás, hasmenés mindig az első 2 napon...néha hányinger is.
Szintén együttélünk és nekem is ciki ez a hasmenéses dolog, de ez van. Legalább a görcsök nem kínoznak.
6/11 anonim válasza:
Nálam szinte egész mesni alatt fennáll a hasmenés.
7/11 A kérdező kommentje:
Huu megnyugtattatok..
Azért aggódtam, mert volt egy elnyúló emésztési panaszom, de probiotikum pár hét alatt úgy tűnt rendbe hozott, de most megint ez van 1-2 napja és az egyetlen dolog ami eszembe jutott az a menzesz
2020. nov. 18. 19:41
8/11 anonim válasza:
Nekem is a görcsök mellet folyton csikar a hasam.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem végül késik is most 1-2 napot, de hasam egész héten hülyéskedik velem
2020. nov. 24. 08:43
10/11 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez szerintem nem a mensi miatt van, ha bélproblémáid voltak előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!