Fiúnak Mopsz vagy Francia Buldog?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az ősszel költözünk és jó nagy udvarunk lesz. Eddig van egy tacskó kutyám ő kinti kutya. De szeretnék egy bentit is amit csak néha ki engedek és ott van velem a lakásba. A Mopsz vagy a Francia Buldog nagyon tetszik, de ahol olvasgattam rólunk csak lányok irtak szinte. Igy elgondolkoztam h velem lehet-e a baj hogy tetszenek ezek a fajta kutyák.2015. júl. 16. 15:35
11/16 anonim válasza:
Velük vedd fel a kapcsolatot.
Ami az illeti, hogy a menhelyeken beteg állatok vannak, az nem igaz, főleg nem a felső kategóriában (Rex kutyaotthon, Noé Állatotthon stb.), de másutt sem. A sintértelepeken viszont jó eséllyel sok a beteg állat.
12/16 anonim válasza:
Egyik se lanyos kutya, en inkabb francia bulldogot vennek, egyik fiu baratomeknak is az van, es imadjak (es en is 😊) bent a lakasban tartjak ok is.
13/16 anonim válasza:
Fajtatiszta mopszot/francia bulldogot akarsz?
14/16 A kérdező kommentje:
Inkább mopszot akarnék. Csak a családban nem sokan támogatják. Mert hogy horkol, röfög. Ami engem kicsitse zavar.
2015. aug. 3. 17:42
15/16 anonim válasza:
Nem szeretnék beleszólni, de a francia bulldog is ugyanugy rofog, horkol. Amugy mennyi idot akarnad setaltani naponta? Turazni el akarod majd vinni?
16/16 A kérdező kommentje:
sétálni. naponta egyszer. az udvarunk elég nagy.:) turázni nem hiszem hogy vinném. a rövid orra miatt. ha vinném is akkor rövid távra és több pihenővel. esetleg ha elfárad felveszem és ugy viszem:D és ahogy irtam valószinüleg mopszot vennék.
2015. aug. 6. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!