Melyik a jobb a Boston terrier vagy a Francia buldog?
Olyan nincs, hogy valamelyik "jobb".
Mindkét fajta "szobakutya", amelyek , ha van udvar, oda is szívesen kimennek.
Hogy a meglévő kutyák mit tennének a leendővel, azt pedig csakis a gazda tudhatja. Már, ha ismeri a kutyáit.
3. válaszoló: szerintem hadd döntse el ő, hogy kell-e neki még egy kutya, vagy nem. Egyébként én is nemrég vettem még egy kutyát, és azonnal megkedvelték egymást a régivel, szóval ez neveléstől és nemtől is függ, hogy kedvelik-e az új kutyát a régiek, nem kell előre leszögezned, hogy nem fogják kedvelni. Amúgy rengetegen tartanak házikedvencként Német vizslát és Szálkás szőrű tacskót is. A Német vizsla valóban nem házikedvenc hivatalosan, hanem vadászkutya, de már rég háziasították, szóval lehet háziállatnak hívni. A Szálkás szőrű tacskó pedig eredetileg is házikedvenc volt - öleb (azt hiszem - nem biztos, de az biztos, hogy házikutya) - szóval kicsit el vagy tévedve kedves válaszoló. Úgy tűnik nem sokat értesz a kutyákhoz...
Szerintem Boston terriert vegyetek. Az igaz, hogy kicsit drágább - bár alkudni mindig lehet -, de szobatisztább, és könnyebben tanítható. Természeténél fogva okosabb kutya.
1. Mindketten drága fajták. 100.000 az induló pénz
2. Minden kutyától el KELL vinni sétálni
3. A boston terrier iszonyat mozgékony fajta. Inkább a francia
6. válaszoló: van 40.000-ért is Boston terrier, meg annál olcsóbbért is van. A Francia bulldog pedig sokkal olcsóbb a Boston terriernél. Egyébként az pedig teljesen egyértelmű a szobakutyáknál - a kintieknél is -, hogy vinni kell sétálni, szóval ezt nem tudom, hogy miért volt olyan fontos közölnöd...
Az árakat pedig lehet alkudni!
Édesem ne írj ha nem érted :)
Nincs 40.000-ért semmilyen fajta kutya…
Nem lehet alkudozni ez nem egy pár papucs a kínai piacon.
A boston terrier egy baromi drága fajta. Ha azt mondom 100.000 még keveset írok… a francia buldog már van 100.000
writagirl
nem is értesz hozzá,akkor ne írogass.
Egy francia bulldog 150 ezertől a csillagos ég, a boston terrier meg 250 ezer ft vagy több mivel elég ritka fajta.
A minap hallottam az orvosi rendelőben ezeket az árakat,a csajszinak franciája volt.Ő is a két fajtán vacilált és a francia mellett döntött,mert,hogy M.O-n kevés a Boston terrier és már nem volt lefoglalható kiskutya.Külföldről meg nem akartak,mert ott duplája.
Ha meg nem tenyésztőtől vesz a kérdező,nos akkor annyi betegséggel számolhat,hogy örülhet ha a kutya megéli az 1 éves kort,na meg egy keverék kutyáért kiadni 30-40 ezer ft-ot, amikor a menhelyen ingyen vagy 10 ezer ft-ért is hozol ki kutyát?
Jobb lenne ha inkább utána néznél mindkét fajtának,tenyésztőkkel beszélgetnél,mindkettő eléggé drága fajta.
Persze van 30-40 ezer ftért.. beteges,keverék kölykök..nem ajánlom,hogy ilyen olcsón vegyél kutyát..
Ha nincs 150-200 ezred kutyára,akkor a menhelyek oldalát nézegesd vagy a magyar fajták közt nézz szét,mert a magyar fajták olcsóbbak,bár ott is 70-80 ezer ft egy tk-s kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!