Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jobb a Boston terrier...

Melyik a jobb a Boston terrier vagy a Francia buldog?

Figyelt kérdés
Vennék egy kutyát mert már régóta tervezzük a francia buldogot de aztán láttam a boston terriert azért kérdezem melyik a jobb mert nem tudom melyik lenne jó szoba kutyának bár az udvarra is kiengednénk de ott van egy szálkás szőrű tacsi kan és egy német vizsla kan akik nagyon jó barátok és nem tudom nem-e bántanák válaszaitokat előre is köszönöm!
2014. júl. 23. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az egész országban összesen 3 Kennel van.
2014. júl. 23. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:

És ebből:

1-nek csak 2015-ben lesz kiskutya ami eladó

A másiknak meg 2016-ban. Ki van rakva az oldalra

2014. júl. 23. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
8. válaszoló: mi az, hogy nincs semmilyen fajta kutya 40.000-ért? Én a kan fekete pulimat, akit tavaly vettem májusba, 8.000-ről alkudtam le 5.000-re. Pedig fajtiszta Magyar puli! Egy csomó kutyahirdető oldal van, nem feltétlenül kell hivatásos tenyésztőtől venni a kutyát!
2014. júl. 23. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Writergirl, sajnos funkcionalis analfabeta vagy, de nem gond, elmagyarazom (3. Valaszolo vagyok)

Azert irtam, hogy bantani fogjak, mivel ha jarnanak kutyak koze, akkor egyertelmuen tudna a kerdezo, hogy a kutyai nem bantjak a tobbi kutyat. Aki ilyet kerdez, hogy bantani fogjak-e, az semmit nem ert a kutyakhoz, akkor meg nem ertem, minek neki egy harmadik.

A vizsla es a tacsko nem KERTBE valo, hanem LAKASBA bejarassal, mivel nem tul hosszu a szoruk, a tacsinak meg a hasa is kb a hideg foldon van telen. Ertheto??

Ezen kivul olvass mar utana a szaporitasnak, mert tenyleg minden ezzel van tele. Szaporitonal lehet h 40 ezer egy francia bulldog, de az kb ket hetig fog elni.

Tenyleg kar volt megszolalnod.

2014. júl. 23. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
14. válaszoló: egy csomó kutyát nem hivatalos tenyésztőtől vesznek az emberek, és a kutyusok mégis egészségesek és sokáig élnek. De te azt mondod, hogy nem húzzák pár hétnél tovább... Ezek után átgondolnám a helyedbe a "mindenki magából indul ki" elvet!
2014. júl. 24. 04:09
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Figy, lehet, hogy tuloztam. Elelhetnek evekig is, tobb millios allatorvosi koltseggel. Multkor pl egy kerdezonek meghalt a fiatal bulldogja a kutyasuliban, mert a szive nem birta a kemeny 25 fokos meleget. A legtobb szaporitos bulldog szivbeteg/legcsoszukuletes/allergias/vesebeteg... Ha te ezek utan tamogatod oket, akkor hajra! A szaporitos boston kinalat is csodalatos lehet, tekintve, hogy nagyon keves ilyen fajta kutya van az orszagban, nagy reszuk jo kezben, tehat gondolom a maradek az rokonokat keresztez agyba fobe. Orulok, hogy te elvagy a szaporitott kutyaddal, de legalabb ne hirdesd a baromsagot!!
2014. júl. 24. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!