Üdv. Társasházban lakom a 2. emeleten. Szeretnék egy kiskutyát. Kis termetű kutyára vágynék és nem szeretnék hosszú szőrűt, mert nem szeretném, hogy a lakásban mindenütt szőr legyen. Tudnátok nekem ajánlani kutyafajtákat?
Előre is köszönöm.Mivel rengeteg szabadidőm van a mozgásigényéit tudnám teljesíteni. Én a Boston terriert néztem ki magamnak,mert olyan kis sportos alkatú és nagyon aranyos.
Tapasztalatokat is várnék a fajták mellett.
rövid szőrű törpecsivava?
pár hónapja sokat dolgoztam egy családnál, nekik volt ilyen kutyusuk, nagyon aranyos és borzalmasan szeretetéhes volt, pedig nagyon szerették, de neki sosem volt elég :)
nem volt tele a lakás szőrrel, igaz a takaritás sem volt elhanyagolva. kis lakás volt, a csivava pedig egy macsekkal és egy sicuval is osztozott a helyen.
Ha tényleg nem akarsz szőrt a lakásban, akkor vegyél olyat, aminek nem hullik a szőre. Yorkie, bishon félék, uszkár.
A rövid szőrű kutyának is hullik a szőre és sokkal nehezebb összeszedni, mint a hosszú szőrt, mert mindenbe beleakad.
Amit kinéztél,nagyon aranyos :)
Mopszok is aranyosak,és kevés szőrüket hullajtják,bár ők nagyon ápolás igényesek..
Uszkárt is ajánlom :)
Ha lány vagy,akkor a Yorkie is cuki,de,ha fiú vagy akkor tudsz vele csajozni,mert a csajok imádják őket :DD
Remélem segítettem :) Majd írd meg,hogy döntöttél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!