Üdv. Társasházban lakom a 2. emeleten. Szeretnék egy kiskutyát. Kis termetű kutyára vágynék és nem szeretnék hosszú szőrűt, mert nem szeretném, hogy a lakásban mindenütt szőr legyen. Tudnátok nekem ajánlani kutyafajtákat?
Előre is köszönöm.Mivel rengeteg szabadidőm van a mozgásigényéit tudnám teljesíteni. Én a Boston terriert néztem ki magamnak,mert olyan kis sportos alkatú és nagyon aranyos.
Tapasztalatokat is várnék a fajták mellett.
üdv . társasházban lakom , nagytestű ,hosszú-szőrű kutyával ,és ...JA . hullik a szőre mint állat . de tudod, azoknak akiknek rövid szőrű kutyájuk van ,és lakásban tartják, na nekik aztán mindenhol apró kicsi kutyaszőrök vannak a lakásban ! mindenhol! mert nem kifésülhető,és nem összeszedhető a fésűből. stb.stb :)
az a gyanúm ,hogy te szó szerint egy kiskutyát akarsz .
sajnos ,olyan meg nincs . mert minden kutya felnő egyszer. vannak kisebb termetűek, de ők is kutyák,és sokszor komoly erőszakos , domináns viselkedésformát mutatnak. vagy nem mindíg " kedvesek és aranyosak ". stb. de erről gondolom fogalmad sincs. csak a szőrük hosszáról és hogy talán kevesebbet kell takarítani utánuk :) a kutyák nem csak " aranyosak " . a kutyák élőlények, komoly gondozási és foglalkozási igénnyel . vajon te ,akinek ezekről a dolgokról fogalma sincs, hogyan fogod elérni ,hogy ..............:) na ,ezt majd te magad megtapasztalod :)
Rövid szőrű csivava :) Nagyon jófej kutyák.
A boston terrier nyomott orrú, rosszul viseli a nagyon meleget/hideget...
Hosszú szőrű kutyám volt, hát minden csupa szőr volt, most egy rövidszőrű fogalmamsincsmilyen korcsom van (:D) és annak meg csak vedléskor jött nagyon, most meg alig.
De van megoldás a szőrre.
Metabo porszívó, hozzá turbó fej. Mindent felszed. Az ilyen standard hepa szűrős csodák semmit nem érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!