Francia buldog való bérházba?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és szeretnék egy kutyust,volt már állatom,az igaz de nem bérházban.A francia buldogot lehet bérházban tartani?Még milyen fajtákat lehet?2014. szept. 21. 08:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem akármilyen kutyat lehet berhazban tartani megfelelő mozgatás és szellemi fárasztás mellett.
Gondolom azert valasztottad a francia bulldogot, mert lusta kutya es nem kell vele sokat foglalkozni. Viszont elégge beteges a nyomott orra miatt.
Jobb lenne ha leírnád hogy te mit tudsz biztositani a kutyadnak.
Egyébként a kistestű kutyákat (csivava,pincsi,mopsz,cavalier king charles spaniel) a legjobb a hazban tartani, a közepes méretűeknek kell a legtöbb mozgás, és gondolom bérházba nem szeretnél egy bernáthegyi méretű kutyát.
2/4 anonim válasza:
Esetleg egy menhelyi kutyus is lehet alternatíva :) Ha elmondod a gondozóknak, hogy milyen vérmérsékletű kutyát szeretnél, biztos tudnak mutatni párat.
3/4 anonim válasza:
Persze hogy való! Sőt, nekik kifejezetten lakásban van a helyük, mivel betegesek, nem bírják a hideget, kertben nem lehet őket tartani. Redszeres séta persze nekik is kell, de mivel picikék, nem kell kilométereket gyalogolni velük. Szerintem jót választottál :)
4/4 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam rá,mert az egyik barátnőmnek is francia buldogja van,de ő falun lakik.Egyébként még a palotapincsin gondolkodom,vagy ha kutyát nem akkor egy törpenyuszit:D
2014. szept. 23. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!