Francia bulldog gazdik! Mit kell tudni a fajtáról? Jó, rossz, érdekes, szükséges tudnivalók róluk?
Ennél a kérdésnél olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik ilyen fajával töltik a mindennapjaikat. Akik személyes élményeket, és fontos tudnivalókat tudnak megosztani velem, közvetlen tapasztalatok alapján. Akik valós pro/contra érveket tudnak támasztani a fajtával kapcsolatban.
A te mennyit tudsz foglalkozni, és mit tudsz biztosítani számára kérdések mellőzését kérem, mert ez a kérdés nem erről szól, és nem ennek kiderítése a célja.
Nem írt még senki, szép... Nekem ugyan nincs francia bulldogom, de ismerősöknek van. Szuszog és gyakran pukizik, ez biztos :D És eddig akárhánnyal találkoztam, nagyon jó természetük volt, mind játékos, de nem az a nagyon pörgős Duracell nyuszi fajta. És elég jól taníthatóak.
Az én kutyám egy nagyon eleven, pörgős, ugatós terrier keverék, de ha francia bulldogokkal találkozik, mindig egy kicsit lenyugszik, szerintem ez sokat elárul :)
Imádom és el sem tudnám nélküle képzelni a mindennapjaimat!
röfög , pöfög, pukizik, horkol de egy tünemény hálás kis makacs maszat :)
akinek nincs ilyen és nem is volt el sem tudná képzelni... egy valamire kell csak figyelni pontosabban kettőre, na jó háromra :)
1. a pofiján a redőket mindig törölgetni ha nem is látsz rajta semmit akkor is, begombásodhat = sok sok pénz. 2. melegben sok sok vizet kell neki adni ha kell kis lavórba...az enyém belemászik így hűti magát, gyorsan napszúrást kaphat, behány, meghal :( 3. hideget sem szereti , ha kinti kutyus mint az enyém akkor vackot kell neki készíteni imád benne bújni és nem fagy meg télen. Pici a bundája ezért vigyázni kell rá fel ne fázzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!