Kislány beagle-t fogunk vásárolni, mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Mindenképpen mókás nevet szeretnénk, tehát kérlek ne írjatok hasonló neveket mint pl Ariel vagy Ingrid vagy hasonló, mert nem a méltóságteljes nevekre utazunk most :) Két beagle ismerős kutyus neve Tóbiás és Snoopy, hasonló jópofát szeretnénk kislányba. Eddig a Phoebe (Fibi) jött számításba, a Jóbarátok című sorozatból. Mondjatok jó neveket, fontos lenne, sziasztok :)2008. szept. 4. 09:29
1/9 anonim válasza:
Tökéletes a Phoebe!! Jobbat nem is írhatnék. :-)))
2/9 anonim válasza:
Ja, még annyit: az én életemet (egy shih-tzu bohóc) Lilunak hívják. Hátha tetszik!
3/9 anonim válasza:
Egy ismerősöm beagle kutyusát Bejglinek hívják :) szerintem ez vicces :)
4/9 anonim válasza:
Véleményem szerint a graco(grékó)név jó lenne!
Vagy pedig ismerjétek meg a kutyust és utánna döntsetek mert most írhatnék 100 nevet is de nem biztos hogy illik rá!
Ha nekem lenne ilyen kutyum dilisnek hívnám!szia
5/9 A kérdező kommentje:
A Lilu annyira nem adja, a Grékó olyan fiús név, a Bejgli viszont besz*rás :D Nagyon tetszik!!!!
De azért írjatok még :)
2008. szept. 4. 15:20
6/9 anonim válasza:
Ismertem egy aranyos beagle-kislányt, Stefi volt a neve. De lehetne Nózi, Szuzi (nem tom mért, de nekem ez haláli! xD). Szerintem a Lődög a leghülyébb kutyanév, de lehet, kissé fiús...
7/9 anonim válasza:
És kezdjük ott, hogy a nőnemű kutyát szukának hívják.
8/9 anonim válasza:
Szia!Én adtam a Bejgli ötletet.
Csak kíváncsi volnék végül milyen név mellett döntöttél?
Hogy hívják a kutyust?
9/9 pavandava válasza:
Szerintem a Bigyó, Bogyó, Mamusz, Süti, Ropi!!!:)Ezek az én véleményem szerint viccesek!!!:Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!