Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ha a kutyám...

Mit csináljak ha a kutyám vemhes lett? (szerintem) de én nem akarom hogy most kölykei legyenek!

Figyelt kérdés
A kutyám 1 éves múlt április végén.Már tüzelt télen 1x most megint.kicsi udvarunk van és csendes utcában lakunk szóval ki szoktuk engedni az utcára mivel az ajtónk az utcára nyílik (úgymond) és mellette az udvar....és én nem voltam otthon és ügye tüzelt a kutyám..ügye ugyanúgy járt ki bentről (kiengedték)és a szomszéd kutyával szerintem megtörtént az a dolog...már otthon vagyok és egyszer elszökött vele a kutyám..szóval szinte biztos hogy megtörtént.szerintem még fiatal ahhoz h kölykei legyenek és méghozzá nem fajtiszták .yorkshire terrier és a szomszéd kutyája pedig nem tudom hogy milyen de szerintem az keverék.és hogyha esetleg fajtiszta kutyák lennének akkor el is lehetne őket adni ha már nagyobbacskák..de ha keverékek akkor ügye nem lehet eladni őket.(nekem nem az a fontos h el lehessen őket adni)csak ügye ha már nem 1 kutya van akkor többe kerül (oltás,kaja,törődés.....és még rengeteg dolog)és én ügye nem akarom h legyen kölyke (egyelőre). azt szeretném kérdezni h mit érdemes ilyenkor csinálni? honnan tudhatom hogy biztosan vemhes-e? Köszönöm a válaszokat!légyszi ne kritikákat adjatok hanem tanácsokat! Köszi!

2015. júl. 5. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
*Leírtad
2015. júl. 28. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!