Hogyan neveljem a kutyám keménnyé, és harciassá?
(vérszomjassá)
21/35 A kérdező kommentje:
Jah és elnézést kérek a kérdés alatti szövegért nem úgy sikerült ahogy akartam!:S és tudom hogy minden kutya örzi a területét, de én szeretném ha mégjobban őrizné, hogy ha netán jönne egy betörő vagy valaki, akkor ilyesztő benyomást keltsen!! :D és nagyon szófogadó, nekem főleg, de a hugomnak is nagyon. Szeret minket! és idáig 1x nem kapott felém. és ha nyaralni mennék, sokan lakunk eggyüt mert nagy a házunk és egy kis részt bérelnek a nagybáttyámék. ÉS NEM KAMU! ezért fordultam ide hátha tud valaki valami hatásos kis apró segítséget adni. És már keresem az iskolákat!:D
Hát ... majd rájössz milyen jó az hogyha pofozgatod mikor széttép valakit! Sztem ha jó a kapcsolat köztetek úgyis megvéd ha bajt érez de ha így folytatod akkor téged tép majd szét először... nem a betörőt! NEM BÁNTÁSBÓL ÍROM! Hanem mert sok a tragédia az ilyen "vadításokból" Amitől a kutya gyenge lesz idegileg! És neki megy gazdának is és mindenkinek aki csak a közelébe kerül... :(
2010. márc. 4. 22:00
Atyám,ennyi hülyeséget összeírni!
Apád leszedi rólad?És mi van,ha olyankor próbálkozik be a kutya,ha ő nincs otthon?Meglátogat a kórházban?
Azt írod,nem kapott feléd soha a kutya.MÉG.Jön az ivarérés és a dominanciaharcok,majd akkor fog,de akkor már késő lesz.Ilyen fajták keverékénél majdnem biztos,hogy nem fog problémamentesen lezajlani.
2010. márc. 5. 07:04
Egyébként a Cerberos Kutyaiskolát ajánlanám:
[link]
De itt vannak területi lebontásban a sulik,nézd meg,melyik tetszik és van elérhető távolságban:
[link]
2010. márc. 5. 07:06
én nem féltelek hogy széttép..reménykedem benne:)
2010. márc. 5. 09:43
jaj és a mindegy egy gy!! ha vidéki vagy ha nem...
és falusinak neveztek..
2010. márc. 5. 09:45
nekem kaum van,es en csak mindig ki akartam nevelni belole az agreszivitast,hogy legyunk mi elsosorban biztonsagba.Hiszen az idegent amugy is tamadja benne van az osztoneiben,s a kutyakkal szenben amugyis egy dominans fajta.Vigyazz es tanitsad engedelmessegre hameg nem keso.Mert 8-10 honapos koratol mar o akar a falkavezer lenni es te leszel az alattvaloja.
2010. márc. 11. 18:33
Betörők ellen csináljatok normális kerítést!
ne a kutyával csesz.egesd
2010. márc. 11. 18:43
ja igen...és még annyi h "apád leszedi rólad" mért mi az apád?? szumós vagy olyan amit nm szívesen mondok ki??:O
Vagy esetleg bokszoló?? egy ilyen nagy testű kutyát elég nehéz lesz lehámozni rólad..főleg ha úgy széttép h apád lesheti h melyik a kutya és melyik a te testrészed..na m1 vidd kutyasuliba.
2010. márc. 11. 18:45
vagy hagyd békén a kutyust és ne tedd.. "vérszomjassá" ez a szó is magában már undorító!:S
2010. márc. 11. 18:47
További kérdések: