Szeretnék sütni a kutyámnak egy tortát, mert szült! Milyen recept ötletetek van?
A kiskutyák(Hudynni,Roxi,Negro és Rambo (egyformák),Teo),szóval róluk vitáztok!Hogy kielégítsem mindkettőtöket(BÁR nem a témához kapcsolódik),a gazdikat ismerjük utcabeliek,osztálytársak és egy rokon!Húsvétra szeretnék elvinni őket!Mível az első alomról van szó megilyedtem mi lesz velük,de hálisten segítenek az emberek itt a környezetemben és nem kell aggódni,hogy menhelyiek lesznek!Egyébként a mi városunkban nagyon szépen támogatja az ÖNKORMÁNYZAT a menhelyet,és a városlakók többször bízonyították,hogy ha megszorul a fenntartás segítenek!
Most született egy új rendelet éves apanázst kap a menhely a várostól és új helyre költöztetik őket !
Örülök, hogy jó gazdijuk lesz a kutyáknak! Mindenképp lobbizz érte, hogy majd ivartalanítsák a piciket, mindig vannak ivartalanítási akciók, az interneten rákereshetsz!
(Ugye nem a paksi menhelyről írtál az előbb?)
Most miért kell ilyen böszmének lenni egyébként?Hogy ti mekkora parasztok vagytok!Látszik, hogy a felének nincs kutyája...pff nyomorékok.A kérdező nyilván nem azért kérdezte amit akart, hogy baromságokat kapjon "válaszként"
agyoniskolázottak...
és melyik menhelyről van szó??
nagyon szeretem a kutyákat van 2
az eggyiket a kaposvári menhelyről hoztam..ami nagyon rossz állapotban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!