Szeretnék sütni a kutyámnak egy tortát, mert szült! Milyen recept ötletetek van?
értem én hogy némelyik ember közel kerül a háziállathoz.
de egy torta már szerintem túlzás.
a kutya nem ember csak egy állat.
de ez csak az én véleményem
darálthúsos torta.Ilyen pulykapépből.
vagy állateledel boltban kapható olcsó fagyasztott csirkeszárny, láb meg ilyen termékek és azt rakod bele a tortaformába (előtte abáld meg)
Tenyésztő vagy?????
Mert ha nem , akkor öt darab felesleges kutyát adtál ennek a csodálatos országnak, ahol egyébként sincs gyakorlatban állatvédelem, és a statisztika szerint, az öt-böl kettő utcára, ill. menhelyre fog kerülni, én kutyamentő vagyok, és a kutyák lelkét ápoló elmebeteg ember, de azt javaslom, abból a kettőböl süss neki husospalacsinta tortát.
Ne hallgass azokra akik oltanak! Az ivartalanítással kapcsolatban nézz utána, hogy mennyi betegséget megelőzhettek vele! És nem éri semmi trauma! Ráadásul pár évvel meghosszabbíthatja a kutya életét! Tudom, mivel állatorvosnak tanulok! Kutyatorta recept: * 3 bögre liszt
* 1 sütőpor
* 1/2 csomag vaj
* 6 tojás
* 1 / 2 bögre olaj
* 2 doboz a kedvenc kutyaeledelből, vagy 2 üveg csirkehúsos bébiétel
* 2 bögre finomra aprított sárgarépa
* pár csík ropogósra sült szalonna
* 1 doboz joghurt, vagy tejföl, amit a kedvencünk jobban szeret.
Elkészítése:
Keverjük össze a lisztet a sütőporral, majd adjuk hozzá az olajat, a tojásokat, és alaposan gyúrjuk össze.
A kutyaeledelt és az aprított sárgarépát is alaposan keverjük ki a vajjal. Öntsük a tésztát egy sütőformába, és 180 C -on süssük 50-60 percig. Ha kész, hagyjuk hűlni néhány percig, mielőtt kivennénk a sütőformából. Azután vágjuk két -, vagy három rétegre. Az első réteget kenjük meg joghurttal, majd kenjük rá a húsos tölteléket. A második réteget szintén kenjük meg joghurttal és a húsos töltelékkel. A tetejét és a tortát körben szintén fedjük be joghurttal. Szórjuk meg sült szalonna darabkákkal, vagy díszítsük füstölt szalonna csíkokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!