Mit választanátok? Amputálás vagy elaltatás?
Reális válaszok érdekelnek, amit tényleg csinálnátok helyemben!
Szóval. A kutyám elég régóta sántit, ma kijött hozzá az állatorvos, azt mondta röntgenezni kell , lehet izületi baja van, de lehet csontrákos. Ha csontrákos akkor vagy elkell altatni vagy le kell amputálni a lábát ( egészen a vállától.)
Azt mondta rágjuk a gondolatot , számitsunk a legroszabbra, nehogy váratlanul érjen Minket.
Ti mit csinálnátok?
ez nekem egyértelmű amputálás három lábon is eléldegél max kicsit lassaban fut majd de lényeg h túl élte , nem?
ha nagyon szeretitek akk ezen mit kell gondolkozni sztem :D (nem bántásból mondom)
És nem fog szenvedni? Nem fog a rák tovább terjedni?
:( Ettől félünk..
Csak így ránézésre megállapította a doki,hogy csontrák?Hmmm ez érdekes,semmi rtg semmi UH csak úgy...
Hány éves a kutyus milyen fajta?
Mióta sántít?
Okoz neki panaszokat vagy vígan elszaladgál 3 lábon?
Szuka vagy kan?
Írjál és próbálok segíteni értek hozzá!
Én inkább amputálnám, a kutyák többsége észre sem veszi ha hiányzik egy lába. Persze, ha nincs más megoldás, csak az altatás akkor nincs mit tenni... :S
Sajnálom a kutyid, remélem nem kell altatni. :(
Utolsó vagyok.
Tudod hány 3 lábú,egészséges és boldog kutyát ismerek?
Nem hinném,hogy CSAK az altatás segít!
Ha egy katonának leszakítja a lábát egy repesz annak is azt mondják,hogy jaj bocsi de elaltatunk? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!