Bichon havanese, bolognai havanese vagy westi? Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
A havanese vagy a westi a nagyobb? Melyiknek hosszabb a szőre? Milyen időközönként kell nyírni, hogy ne nőjön meg hosszúra?2011. márc. 31. 17:26
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam bichon bolognese-t akartam írni!
2011. márc. 31. 17:27
3/7 anonim válasza:
A wesi nagyobb, de a havanese-nek hosszabb a szőre.
Nekem közülük a westie és a havanese a kedvencem, egy havanese-nek büszke tulajdonosa vagyok:)
4/7 anonim válasza:
amúgy, mi az hogy bolognai havanese??? O.o
5/7 anonim válasza:
ja semmi, utolsó válaszom tárgytalan
6/7 anonim válasza:
westie: . A hím súlya 7-10 kg közt, a nőstényé 5- 7 kg
havanese: kb 6 kg
bolognese: tömege 2,5 és 4 kg között lehet.
a bolognese havanese társasági kutyának lett kitenyésztve míg a westie terrier.
A westie makacsabb nagyobb a mozgás igénye.
A westienek a szőrét trimmelni kell míg a bichonoknak vágni szokták bár az nem kötelező.
Keress fel tenyésztőket beszélgess velük és utána csak valamelyik jobban fog tetszeni mind külsőleg mind belsőleg :D
7/7 anonim válasza:
bichon havanese, a három közül ez a legédesebb.Régen cirkuszokban dolgoztatták, mert olyan könnyen rálehetett nevelni mindenre. Én mellette teszem le a voksom és nekem is ilyen kutyusom lesz :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!