Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan győzz meg anyát hogy...

Hogyan győzz meg anyát hogy lehessen kutyám?

Figyelt kérdés

Apukám meg engedi,csak hát anya az úr a házban:(

Egy mopszot szeretnék ami benti kutya.Most megyek dolgozni es a keresett pénzből megvennék mindent ami kell a kutyának neki csak az engedélyt kéne megadnia!

Az a baj,hogy amint kiejteném a számon a kutya szót közbevágna és kiabálva elzavarna..

Hogyan tudnam neki felhozni hogy vegig is hallgasson?

Probaljatok ugy gondolkodni mintha egy ellenzeket akarnatok meggyozni,ugyan is o kb. az..

2015. jún. 20. 12:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg mielott osszo vissza itelkezel hulyegyerek meghalt mind3 állat.A 2 toroehorcsog mindketto 2 evig elt(1 illetve masfel az atlag) a macskat pedig tovabb kellett adnunk mert anyam allergias volt ra
2015. jún. 20. 23:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Annyira bírom,hogy úgy jár a szád,hogy közben fingod sincs valójában mit is mondasz.Ha fentebb olvastad volna nekem kifejezetten egy olyan állatra van szükségem akivel sokat foglalkozhatok
2015. jún. 20. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivel indokolja anyukád, hogy ellenzi a kutyát? Nyilván megvan rá az oka. Ezt kellene tudni először is.
2015. jún. 21. 00:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Azzal hogy igy is eleg stresszes az elete.

De en foglalkoznek a kutyaval ezt elmondtam neki de o meg se hallja..

2015. jún. 21. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:

A kiskutya a kezdetekben sok kárt tud okozni lehet ezt nem akarja. Mi megúsztuk annyival, hogy napi szinten kinyitotta a szekrényemet és széthordta a bugyijaimat meg felborította a kukát és szétszedte a kedvenc cipőmet. :DDD Szóval mi még könnyen megúsztuk de vannak olyan kutyusok, akik pl. ha tapéta van elkezdik szépen lekapni a falról :D A kutyának a szőrére nem allergiás amúgy? Ezt jobb lenne biztosra tudni ha megengedi is ne később derüljön ki és akkor azt is tovább kelljen adni. A hörcsögökről meg annyit, hogy tényleg nem ugyanaz, mint a kutya sőt ég és föld. Nekem is voltak hörcsögeim és azok is szelídíthetők tehát nem értem miért adtad fel annyival, hogy elhúzódtak és kész. A hörcsög kézhez szoktatása semmi egy kutya napi fegyelmezése, tanítása mellett. Rengeteg türelmet, határozottságot, eltökéltséget és még több energiát igényel, ami kamatostul megtérül de kell.

Mennyit segítesz a ház körüli munkákban? Saját szobádat rendben tartod? Tanulmányi eredményed milyen?

Ha anyukád tudná rólad biztosan, hogy megbízható vagy és nyugodtan rád lehet bízni egy kis életet, mert felelősségteljes vagy akkor szerintem nem hezitálna ha amúgy minden más körülmény adott. Ha ezzel van a bibi akkor változtass és hosszútávon megtérül. Nálunk is arra volt csak szükség, hogy lássa az elhatározásomat.

2015. jún. 21. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!