Valaki tud segíteni abban hogyan győzzem meg a szüleimet arról hogy lehessen kis kutyám?
nekem 6 évembe tartott, de megkaptam.
egyébként ha nem akarnak, a fejetek tetejére is állhattok, akkor se fogják megengedni, mert egy kutya közel sem olyan, mint egy degu.
gyerekek vagytok még, iskolába jártok ami azt jelenti, hogy mondjuk reggel 7,fél8-13ig suliztok, senki nincs otthon max apa vagy anya, nekik kell megtanítani nem bepisilni/bekakilni, nekik kell levinni ezalatt az idő alatt, nekik kell kifizetni az oltásokat, ha fajtatisztát akartok akkor alaphangon a vételár 100körül mozog, a játék,fekhely és egyéb felszerelés is pénzbe kerül.
Esőben, hóban, fagyban, szélben, 40fokban is sétálni kell vele, nem alomra szoktatni, mert nem macska.
Amint bekerülsz középsuliba kevesebb időd lesz rá, a húgod meg szerintem még kicsi ahhoz, hogy egyedül sétáltassa én legalábbis nem engedném még meg a gyerekemnek ennyi idősen, hogy felügyelet nélkül sétáltasson bármilyen kutyát.
Nagyon hosszan lehetne sorolni az okokat, hogy a szüleiteknek mér nincs igazuk, mindenesetre én teljesen megértem őket.
Esetleg kérd meg őket, hogy próbaképp legyetek ideiglenes gazdik. Ehhez keresni kell egy állatvédő szervezetet és megfelelni a követelményeiknek. Ezután kapok egy kutyust ideiglenesen, amíg örökbefogadó gazdát nem találnak neki. Ez idő alatt a kutya tartási költségeit szervezet állja.
Vagy keressetek egy kutyás ismerőst, akivel eljárhattok sétálni. Közben pedig ti is sokat tanulhattok a kutyatartásról, nevelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!