Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy lehessen kutyám?
hát sajnos fiatal vagy még hogy egyedül gondoskodj róla mert nem csak annyiból áll hogy tanítod meg játszol vele hanem bizony pénzbe is kerül főleg ha konkrét fajtát akarsz szerintem ahhoz hogy legyen kutyád minimum 200ezer forint kell ha mondjuk menhelyi akkor olyan 50 vagy lehet kevesebb
kell neki póráz hám nyakörv rengeteg oltás ha kölyök megvenni egy tk-s kutyát vagy 120ezer forint kutyakaja kutyatál amiből iszik kell olyan is amiből eszik játékok kutyaház sokminden
(elnézést hogy nem használtam a vesszőt de elromlott a gomb)
első vagyok:ha a pénz nem probléma nálatok akkor mondhatod hogy még sose volt állatod de a suliba egy csomószor téma vagy mondjuk járjál valaki ismerős kutyájával sétálni játszani hogy lássák szereted a kutyákat és tudsz is vele bánni
nézzél sok kutyás filmet ha tényleg szeretnél nagyon akkor általába el is fogod sírni magadat és szerintem ha ezt látják akkor megenyhülnek
Nem bántásból. De a border collie első kutyának nem a legjobb választás mivel nagyon sokat kell tanítani és mindig le kell kötni.
De én ballagásomra kértem kutyust nem szerették volna mert hogy elég drága aztán papámék meghozták a kutyát ballagásom előtt (még kölyök volt) anyuék is beleszerettek és végülis azóta van kutyám most már 2 ;) Ha van anyagi keret akkor próbálkozz így te is.
13/l
A legelső kutyám egy magyar puli volt és mindez bérházban. 13 éves voltam amikor hazavittem, addigra már átrágtam magam az összes kutyás könyvön amit akkoriban árultak.
Csak jó emlékeim vannak, rengeteg séta, futkározás, játék. Oltásokra is én hordtam, nem volt autónk, mindig gyalog vittem.
A szüleim elfogadták, mert látták hogy nekik egy percig sem kell vele foglalkozni. (Pedig azelőtt hallani sem akartak róla.)
Hogy miért magyar puli - bérházban?
Egyszerű: kutyaszaporulatból került hozzám.
(Akik tudják mi az sejtik hogy nem sok lehetősége lett volna a kutyának lelkes gazdához jutni.)
Hát igen.
Bármennyire is szeretnénk valamit, a kutya számára annál nincs is rosszabb, mint amikor végül sintértelepen köt ki, mert a szülők úgymond "meggondolták" magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!