Hogy vegyem rá a szüleimet hogy lehessen kutyusom? (lent)
havanese-t szeretnék. kb 5 éve kérem anyáékat hogy engedjék meg. de sehogy sem tudom őket rávenni. pedig néha már sírva alszok el.
Elmondhatatlanul szeretném.. Van sok barátom de akarok valakit, vagy valamit aki mindig itt van velem. Testvérem sincs és így tök egyedül érzem magam.
5éve könyörgök folyamatosan de akkor sem.. pedig már annyiszor elterveztem hogy tanítgatnám meg mi lenne a neve.. fésülgetném..
kérlek segítsetek!
mit mondanak anyukádék,miért nem lehet?
attól tartanak esetleg,hogy egy kezdeti fellángolás után le lenne tojva a kutyus a részedről?
pontosan ettől.. de tudom hogy nem így lenne, mert ha fellángolás lenne nem könyörögnék érte 5 éve.
A másik kifogás pedig az,hogy nem akarja hogy tele legyen a ház kutyaszőrrel.. pedig ennek a fajtának a szőre sem hullik.
igen panelban lakok. a szőr probléma pedig meg van oldva, mert ennek a fajtának nem hullik a szőre. ha pedig mégis akkor csak minimálisan. nem tudom miért zavarná őket egy kutya.. :s
Azt pedig nem tudom megoldani, hogy hazahozok egyet. kb 25 ezer forint csak a kutya. meg még a cuccok neki.. ennyi pénzem nincs :/
biztos nem fognak kutyust venni ://
anya meg folyton azzal jön hogy én soha nem segítek semmit... de ha meg az van hogy kimegyek a konyhába és megkérdezem hogy segíthetek-e akkor beküld azzal a szöveggel, hogy egyedül gyorsabban halad..
pedig tényleg nagyon szeretném.. folyton olyanokra gondolok hogy most is itt feküdhetne mellettem.. :(
reggel mielőtt megyek suliba letudnám vinni. mikor hazaérek rögtön leviszem. Sokszor találkozok a barátaimmal akkor is letudnám vinni.. este meg ráérek.
de direkt mondtam is anyának hogy most téli szünetbe tök jó lenne mert ugyebár szobatisztaság meg stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!