Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti nem bántátok meg az ivartal...

Ti nem bántátok meg az ivartalanítást? Én egy kicsit megbántam.

Figyelt kérdés

Most 5 éves a keverék a kutyám, kb félévesen volt ivartalanítva, soha nem is tüzelt. Akkor ez tűnt a helyes döntésnek, hiszen keverék ( kicsi, fehér szőrgolyó, Bichon és Westie keverék lehet, nagyon édes).

Mostanában viszont kezdem megbánni, tényleg annyira szép kutya, kár, hogy nem lettek utódjai. Az emberek is sozkták kérdezgetni, hogy nem lesznek kiskutyái, mert kellene nekik, olyan édes. Meg ha arra gondolok, hogy milyen édes kiskutyái lettek volna, meg milyen édes anyuka lett volna, a szívem szakad meg.

Ti nem bántátok meg?

2015. jún. 19. 12:37
1 2
 11/12 Hovarju ***** válasza:

Nem bántam meg. Az első tüzelése után lett ivartalanítva. Labrador keverék. Nem értek a tenyésztéshez, a szívem szakadna meg, ha oda kéne adnom bárkinek a kiskutyákat.

Nagyon szép, nagyon jó jellemű, viselkedésű kutya, de senki és semmi sem garantálta azt, hogy ugyanilyen kölykei lesznek.

Azóta volt egy patella műtétje és kiderült hogy laza a csípője is, úgyhogy egy esetleges alom kihordása nagyon megviselte volna, és egyáltalán nem biztos, hogy egészséges kölykei lettek volna. Úgyhogy egyáltalán nem bánom.

2015. jún. 21. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
4 ivartalanított szukánk van. Nem bántuk meg, hogy ivartalanítva lettek. Mindegyik mentett kutya. Annyi csodaszép kutya van menhelyeken, akik gazdát érdemelnének, nem kell szaporítani a kutyák számát. Ezenkívül egy csomó egszségügyi gondtól kímélem meg őket!
2015. júl. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!