Utólagos ivartalanítást kérhetünk?
6 éve menhelyről hoztunk ki két kutyát(szuka,kan).Azt a tájékoztatást kaptuk,hogy ivartalanított a szuka.3 héttel ezelőtt 7 kiskutyát ellet.
Mindenképp ivartalaníttatni szeretnénk.Kérhetem a menhelyt ahonnan hoztuk,hogy ivartalanítassa?
Ivartalanításnál jó esetben kiveszik a méhet is, tehát ezután képtelenség, hogy elljen. Az lehet esetleg, hogy csak elkötötték a petevezetéket, de ezt nem szokták csinálni, semmi értelme nem lenne.
Tehát elvileg olyan nincs, hogy nem sikerül. Gyakorlatilag meg ki tudja...
Mindenkinek köszönöm a hasznos választ.Soha nem vettük észre,hogy tüzel a kutyánk.Természetesen azt észrevettük ,hogy vemhes de én vemhesen nem akartam ivartalaníttatni.
Most minden erőnkkel azon vagyunk,hogy szerető gazdit keressünk a kutyusoknak.
Kedves Utolsó válaszoló légyszives látatlanban úgy,hogy semmit nem tudsz rólam sem arrol mennyit foglalkozom a kutyáinkkal ne minősíts !Rosszat ne feltételezz!6 éve szeretően gondoskodunk 2 menhelyi kutyáról,akik nagyon hálás természetűek.
Én inkább azt sajnálom,hogy a keverék kutyák nem kellenek senkinek,inkább fizetnek a fajtiszta kutyákért 100 000 Ft-ot mint a menhelyről hozzanak ki kutyust.Régebben amikor még gyerekek voltunk sokkal többre értékelték a keverék kutyákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!