Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkie kiskutyát szeretnénk...

Yorkie kiskutyát szeretnénk venni a kislányomnak, mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Ha már pénzt adok ki szeretnék tiszta fajt venni,pl:.ha lóg a füle az utalhat keverékre?vagy az majd később hejre áll?

2015. jún. 8. 21:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a yorkie-t, nem hiszem, hogy a 2 éves kislányod ki fog akadni, ha nem fajtatiszta yorkshire terrierje lesz. különben is elég nehéz egyszerre egy kölyökkutyával és eg gyerekkel is foglalkozni. inkább menjetek el egy menhelyre, ahol ajánlanak nektek egy kutyát, amelyik kisgyerek mellé is jó.
2015. jún. 10. 01:11
 32/36 anonim ***** válasza:

31-es válaszolónál a pont.

Kedves Kérdésfelvető!

Úgy tünik, hogy nálatok a 2 éves gyerek az úr a háznál, tehát ha kutya kerül hozzátok borítékolható bármilyen probléma.

A yorkshire fajta egy terrier, ami nem éppen az éjjel-nappal ölben fekvésről híres.

Egy kétéves gyerek legyen bármilyen fenomén, még bőven a szocializációja elején jár.

Másfelől olvassatok alaposan úgy egyáltalán a kutyatartásról, mert rengeteg olyan kérdésre is választ kaptok amire nem is gondoltatok volna, uram bocsá' még az is szóba jöhet, hogy tényleg érdemes jó pár évet várni még a kutyatartással.

Őszintén, tiszta szívből remélem, hogy nem tragédia árán kell megtanulnod azt, hogy mivel jár egy kutyatartás, hanem átgondolod ezt a dolgot alaposan.

2015. jún. 10. 13:50
 33/36 anonim ***** válasza:
11%

Én most tudok egy eladó kiskutyust. (golddust biwer yorkshire terriert) Elég drága, de nagyon különleges is.

ha érdekel írj rám privátban és én elküldöm a linket. Én is láttam,mert az én kutyám is onnan van bár az a kutyus 1 héttel fiatalabb, mint az én yorkim.

2015. jún. 11. 10:16
 34/36 anonim ***** válasza:
Utolsó! Miért nem másolod be a linket ide?
2015. jún. 11. 11:39
 35/36 anonim ***** válasza:
Azért mert ezen az oldalon nem lehet reklámozni.
2015. jún. 21. 07:42
 36/36 anonim válasza:
62%
Nekem is Yorkiem van .. sajnos a yorkik nem szeretik a kis gyerekeket :( . A sikitozast az ordibalast a csapkodástól nagyon félnek .Én nem ajánlom gyerek mellé ezt a kutya fajtát mert benne van a Terrier vér!
2015. júl. 13. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!