Yorkie kiskutyát szeretnénk venni a kislányomnak, mire figyeljek oda?
31-es válaszolónál a pont.
Kedves Kérdésfelvető!
Úgy tünik, hogy nálatok a 2 éves gyerek az úr a háznál, tehát ha kutya kerül hozzátok borítékolható bármilyen probléma.
A yorkshire fajta egy terrier, ami nem éppen az éjjel-nappal ölben fekvésről híres.
Egy kétéves gyerek legyen bármilyen fenomén, még bőven a szocializációja elején jár.
Másfelől olvassatok alaposan úgy egyáltalán a kutyatartásról, mert rengeteg olyan kérdésre is választ kaptok amire nem is gondoltatok volna, uram bocsá' még az is szóba jöhet, hogy tényleg érdemes jó pár évet várni még a kutyatartással.
Őszintén, tiszta szívből remélem, hogy nem tragédia árán kell megtanulnod azt, hogy mivel jár egy kutyatartás, hanem átgondolod ezt a dolgot alaposan.
Én most tudok egy eladó kiskutyust. (golddust biwer yorkshire terriert) Elég drága, de nagyon különleges is.
ha érdekel írj rám privátban és én elküldöm a linket. Én is láttam,mert az én kutyám is onnan van bár az a kutyus 1 héttel fiatalabb, mint az én yorkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!