Yorkie kiskutyát szeretnénk venni a kislányomnak, mire figyeljek oda?
Na, lássuk csak:
1. Gyereknek nem veszünk állatot, hacsak az a gyerek nincs min.12 éves.
2. Szemmel láthatóan fogalmad sincs semmiről. Miért pont yorkie? Mert cuki? Egy terrier. Nézz utána, milyen a jelleme egy igazi yorkie-nak.
Minimum 100e ft egy fajtatiszta kutya.
Ez a füles kérdés honnan jött? :)
Inkább nézegessétek együtt a helyesírási kéziszótárt, jó?
A yorkit magadnak veszed. Ennek fényében nézz utána a fajtának, mert nyilván nem a 2 éves kislányod fogja gondozni, sétáltatni, nevelni, suliba vinni, és szedni utána a kakit, és orvoshoz sem ő fogja vinni.
Keress egy jó tenyészetet, jelentkezz várólistára, és ne sajnáld az árát, mert az olcsó kutyát az állatorvosnál fizeted meg.
Arra figyelj oda, hogy ne járj így:
1. vagyok
3. Kikérem magamnak, nem szalonna volt a jelem az oviban. Gumicsizma volt.
4. Megtanultál írni, de hogy? hejre áll??? Gratula!
Ha jól fogalmazol, akkor nem írom, hogy gyereknek nem veszünk kutyát, bocsi, nem tudok olvasni a gondolataidban. Az összeg, amit írtam, tájékoztató volt, mert sok kezdő kutyásnak erről fogalma sincs. A rossebet érdekli, hogy mennyi pénzed van és mire költöd. Mi közöm hozzá?
A két éves kislányodról, aki nem bántja az állatokat: Elhiszem, az enyéim sem bántják. De egy ilyen pici lány megijed, amikor a kiskutya a tűhegyes fogaival beleharap. Félni fog a kutyától. De persze csak oda kell figyelni, megoldható.
5. Ha már itt tartunk: nem öntelt f.a.sz vagyok, hanem p.i.cs.a, ha már sértegetsz.
Mi köze a kérdéshez és a válaszokhoz a kutyáim törzskönyvének? Áruld már el, mert erre marha kíváncsi vagyok. :) Amúgy mit gondolsz? Hogy két szerencsétlen, ápolatlan kutyám van kikötve a 2 méteres láncon, és néha eléjük dobok vmi maradékot? Vagy mi?
Ha már sértegetsz, akkor én is viszontsértegethetlek?
Miért öntelt f@.. Mert valaki leírja az igazat? Egy két éves gyereknek nem kell kutya. Azt kellett volna írni h saját magamnak szeretnék...
Nem a fül dönti el a kutya fajtatisztaságát .
Kállításokon is mindegyiknek összefogjuk a belső fül oldalán a szőrt pici gumival. De igen állnia kellene V alakban.
1. vagyok megint
Kedves kérdező!
Ha nem bánod, leírom a barátnőmék történetét.
Pont két éves volt a kislány, amikor a b.nőm kitalálta, hogy ha már kertes ház, akkor legyen kutya, meg különben is, jó a gyereknek is. Mondtam, várjanak, kicsi a gyerek, első kutya lenne.
Hazavitték a cuki kiskutyát (labi), a kislány teljesen odavolt, hatalmas boldogság. Addig, amíg a 8 hetes kutya játékból meg nem harapta a gyerek kezét. A kutyát eltiltották a gyerektől. (Nem sérült meg a kislány.)
Azóta eltelt 5 év. Jelenlegi állás: a leányzó majd' megveszik, hogy játszhasson a kutyával, a kutya viszont szó szerint menekül tőle. És óriási a csalódás, a kutya kennelbe van zárva.
És ez nem kitalált történet, sajnos. :(
Ezért kell jól meggondolni, mert a kutya jó esetben 15 évig társa az embernek.
Értelmes embert ritka találni egy kérdést tettem fel,de normális választ nem ír tisztelt első válaszoló.az hogy mi lesz a kutya sorsa nem ez volt a kérdés.!!!
Nem 100ezreket akarok természetesen költeni egy kutyáért,már találtam 40-50 ezerért is.és törzskönyves szülőktől.Igaz nem Magyarországról,Szlovákia,Nekem a kislányom boldogsága számít és nem a sok baromság.Egy kérdést teszek még mindig fel. Aki meg védelmez annak pedig le a kalappal ritka az ilyen ember aki látja a normális embereket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!