Szeretnék egy husky-t. Kit ajánlotok?
Szóval nagyon szeretnék egy husky kutyát. Érdekelne, hogy milyen tenyésztőket tudtok ajánlani? Max 150000Ft a keret. Vagy ami még jobban érdekel: Ha tudtok fajtamentőket mondani azt is megköszönöm. Mindenképpen csak kölyökkutya érdekel, de az nem zavar, ha esetleg színhibás, avagy nem teljesen fajtatiszta "csak" fajtajellegű.
És még egy kérdés: Kan vagy szuka? Nem tudom lenne e ivartalaníttatva. Mennyire jön ki más kutyákkal (ivaros kanok), és mennyire domináns?
Előre is köszi!
A szánhúzó fajtamentéshez épp most került be gy fél év körüli husky. Fajtamentés:
Tenyésztők:
A neme mindegy, a lényeg, hogy a személyisége illjen hozzád. Az ivartalanítást mindenképpen ajánlom, nagyon sok betegséget lehet vele megelőzni. Az, hogy mennyire jön ki más kutyákkal, csak attól függ, hogy Te mennyire szoktatod hozzá más kutyákhoz.
A tenyésztőkhöz véletlen rossz lett a link. Szóval, tenyésztők:
Köszi szépen!! Átgondolom, de sajnos ami a fajtamentőknél van, az nem lesz az enyém, mert csak későbbi terv ez a kutyus (minimum fél év múlva, vagy jövő tavasz eleje). Pedig nagyon szép..
Köszönöm mégegyszer, átnézegetem majd a kenneleket :)
sztem. ne vegyél Huskyt ha nem tudsz naponta 60 kilométert sétáltatni egy állatot az csak neki rossz .
szóval én nem ajánlom. ja és van róla tapasztlatom
Nem értem miért nem ajánlod. Arról nem írtam, hogy mennyit tudnék vele foglalkozni.
Alapjában véve ha neked is volt 8 huskyd akkor csak nem lehetetlen á dolog. Mert gondolom MO-n neked sem húzott szánt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!