Milyen kutyát ajánlotok nekem?
Anya nem engedi, hogy nagy kutya legyen(majd a jövőben, mert most van egy kutyusom, csak a jövőn gondolkozok)mert szép a kertünk és kikaparja, stb-stb... Nekem jelenleg egy többek szerint támogatott tény hogy havanese kutyám van, de szerintem havanese keverék, mert több dologban különbözik, na mindegy! Milyen kutyát ajánlotok nekem, ami nem annyira pusztítja a kertet, viszont nem is olyan picike? (körülbelül térdmagasságban legyen a feje, ilyesmi magasságra gondoltam)
Ha ez segít: amilyen kutyákat szeretek: akitai inu, husky, alaszkai malamut. Igen tudom, nem kell kioktatni, ezek mind nagy testűek, de valami ilyet csak kisebb méretben!
Nagyon-nagyon köszönöm!
cooker spaniel vagy esetleg golden retliever.
Ezek nem nőnek olyan nagyra főleg a szukák nem és elég játékosak is nem mellesleg könnyen taníthatóak.:)
A kertásás egyénfüggő. Tacsikeverékek, szinte bármilyen keverék.
Nézz ki a közeli menhelyre vagy gyepmesteri telepre. Vidd ki a szimpatikus kutyákat sétálni, így megismered a jellemüket. Ha már van 2-3 jelölt, vidd a sajátodat is, meglátod, összebarátkoznak-e.
Nagyon köszönöm! :) Golden retrieverre gondoltam már, nagyon szeretem azokat a kutyusokat, csak anya azt mondja, hogy túl drága, és amúgy sem vagyunk annyira jó helyzetben...:|
Tudom, ez "offolásnak" számít, de golden retrievert lehet kapni ingyen, vagy olcsón?
Nekem két huskym van és egyik sem ás.
Foglalkozni kell velük, hogy ne unatkozzanak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!