Milyen kutyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kertes házba, három iskolás gyemek mellé.2012. júl. 23. 13:22
1/3 anonim válasza:
Ha következetes vagy, akkor német juhászkutya. Nagyszerű védelmező a családnak, viszont a siker érdekében keményen dolgozni kell. Ha sportosak vagytok, akkor magyar vizsla, boxer. Vagy a labrador, golden retriever. Én ezeket személy szerint nem tartanám, túl sok van belőlük. Bár juhászból sincs kevés. Na mindegy, ha írsz privát üzit, ott bővebben tudok írni. Üdv!
2/3 anonim válasza:
Attól függ milyen nagyságút akartok!A német juhász jó kutya de a nagytestű kutyáknál sokszor lehet baj a csípőjükkel de ha keveréket vesztek akkor nem.Ha kistestűt akartok akkor a cocker spániel vagy a foxi.
3/3 anonim válasza:
Nagytestű kutya: Labrador, Golden Retriever
Középmretű kutya: Beagle,bármely Spániel
Kistestű kutya: Bichon Havanese, Yorkshire Terrier
de én a menhelyi kutyákat is tudom javasolni,hiszen akkor egy életet is megmentesz. Nekem még nincs menhelyről kutyám,de több ismerősünknek van. Mind nagyon barátságos,egészséges és ragaszkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!