Milyen kutyát ajánlotok?
Semmi gond,én igazából a tacskót ajánlom,az nagyon szereti a gyerekeket ,nekünk is volt már és nagyon szereti a lányainkat ..mindig játszottak és sosem durvult el a helyzet,de ez persze nevelés kérdése is.macskákat tűri,zért jó ha hetente egyszer elviszitek sétálni egy fél órára,és kicsi kertben is megvan.A mamáméknak volt egy bolognese kutyusuk,amit elvileg a szobába kellett volna tartani,de ők kint hagyták csak éjszakára engedték be,semmi baja nem lett,a kutyus szintén kijön a kisgyerekekkel!macskákkal nagyon barátságos,de ez nevelés kérdése,a mamámék nem sétáltatják,de ott sem túl nagy a kert.:)És még tudom ajánlani a palotapincsit is,sok ismerősömnek az van és szinte mindenki az udvaron tartja,mert allergiásak rá vagy csak nem szeretik benn tartani,azt most nem tudom megmondani hogy tűri e a macskákat,de gyerekekkel szintén kijön kis udvaron is megvan és akiket ismerek ,igazából nem szokták sétáltatni.
Remélem tudtam segiteni,további szép napot!
nehogymár azt ajánld neki hogy egy pincsit kirakjon a kertbe. Az teljesen más hogy ismerősödnél "túléli" ezt de itt nem ez a cél,hanem boldog élete legyen a kutyának. Kérdező nézzél körül menhelyen ott letesztelik a legtöbb kutyát ezekre,pl ezen az oldalon kritériumok alapján tudnál választani.
már kiválasztottam amiket leírtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!