Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Baranka kérdése:

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kis vagy közepes testű kutyában gondolkodom. Gyerekkel jól kijöjjön ez fontos. Macskákat is megtűrje azért. És kis udvaron is ellegyen. Valamint ne legyen túl nagy mozgás igénye.

2012. júl. 22. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
szobakutyust szeretnél vagy kintit?
2012. júl. 22. 08:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Kintit. Bocsi azt felejtettem írni!
2012. júl. 22. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond,én igazából a tacskót ajánlom,az nagyon szereti a gyerekeket ,nekünk is volt már és nagyon szereti a lányainkat ..mindig játszottak és sosem durvult el a helyzet,de ez persze nevelés kérdése is.macskákat tűri,zért jó ha hetente egyszer elviszitek sétálni egy fél órára,és kicsi kertben is megvan.A mamáméknak volt egy bolognese kutyusuk,amit elvileg a szobába kellett volna tartani,de ők kint hagyták csak éjszakára engedték be,semmi baja nem lett,a kutyus szintén kijön a kisgyerekekkel!macskákkal nagyon barátságos,de ez nevelés kérdése,a mamámék nem sétáltatják,de ott sem túl nagy a kert.:)És még tudom ajánlani a palotapincsit is,sok ismerősömnek az van és szinte mindenki az udvaron tartja,mert allergiásak rá vagy csak nem szeretik benn tartani,azt most nem tudom megmondani hogy tűri e a macskákat,de gyerekekkel szintén kijön kis udvaron is megvan és akiket ismerek ,igazából nem szokták sétáltatni.

Remélem tudtam segiteni,további szép napot!

2012. júl. 22. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:

nehogymár azt ajánld neki hogy egy pincsit kirakjon a kertbe. Az teljesen más hogy ismerősödnél "túléli" ezt de itt nem ez a cél,hanem boldog élete legyen a kutyának. Kérdező nézzél körül menhelyen ott letesztelik a legtöbb kutyát ezekre,pl ezen az oldalon kritériumok alapján tudnál választani.

[link]

[link]

már kiválasztottam amiket leírtál:)

2012. júl. 22. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Üdv! Fajtatiszta kutya muszáj? Ha igen, akkor Tacskó, esetleg bulldog? a bulldog kis nyugodt kutya, nem sprinter. De amit Kvittagirl is írt, azon az oldalon rengeteg helyes kutya van, érdemes megnézni őket!
2012. júl. 22. 11:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem muszáj, hogy fajtatiszta legyen.
2012. júl. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!