Milyen kutyát ajánlotok?
-Kiskutyát szeretnék majd venni,de még sose volt kölyök kutyám csak felnőtt,szóval kezdőnek milyen kéne?
-kinti kutya lenne
-védje a házat
-kölyök huskyt szeretnék a legjobban,ez jó kezdőnek?Vagy más?Bár úgy tudom a husky nem jó házőrző...
Én is anémetjuhászt mondanám de egy menhelyes kutya is megfelel.
A husky kicsit makacs, kezdőknek nem ajánlom.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Roti és németjuhász gyerekkori trauma után kizárva,de minden más jöhet
"Labrador inkább arcon nyalja a betolakodókat minthogy megvédené a házat"
Régen labradorunk volt és meg támadott 1 embert,mert átnyúlt a kerítésen,szóval házőrzőként bevált,bár az állandó ártatlan tekintete miatt mindig azt gondoltam,hogy nem jó házőrző,de bebizonyította,hogy azXDvagy csak nekem volt szerencsém,hogy ilyen labit szereztem és,ha megint lenne nem válna be:D
"ha megint lenne nem válna be"
*ha megint lenne hogy nem válna be
Szia!
A pitbull aranyos fajta ha kutyák közt jól neveled fel, jó házőrző.Egyik ismerősöm első kutyája pit volt és nagyon aranyos agyon nyal ha meglát egy idegent aki megakarja simogatni.Kislányt ajánlok jobban lehet velük bírni így nem veszhet össze annyiszor(főleg ha kiskorukban sok kutyával találkozott,emberekkel jól kijön).Kiképzésénél ajánlom a kiképző nyakörvet(fojtót)ne értsed férre az a kutyát nem fojtja meg csak jobban figyel ha kicsit megrántod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!