Milyen kutyát ajánlotok kisgyerek mellé?
abba hogy többet adnak vitatkoznék maradjunk annyiban hogy ugyan annyit :)
Ha nem szempont hogy fajtatiszta legyen akkor tényleg menhelyi van sok kölyök is a menhelyeken. Szombaton láttam kutyasuliban egy bordeuxi dog roti keveréket. Hihetetlenül jól sikerült :D
azért az nem teljesen igaz, hogy nevelés kérdése... nem minden esetben. sajnos minden kutya meg tud hülyülni.
ismerek 3 gyerekes családot, ahol a kutya 10 évig jól kijött a 3 gyerekkel, aztán egy szép napon a középsőt (tehát nem is a legkisebbet, akit a legkevesebb ideje ismer) megtámadta.
Meghülyült a kutya. Az állatorvos szerint a túltenyésztés is benne lehetett, hogy ez történt.
Ja, Rotweiler volt....Az én szememben csak annyi a differencia (mert az én német juhászom is nekirohant egyszer életében egy postásnak - egyik másiknak sem (persze lehet, hogy ingerelte a kerítésen keresztül)), hogy nagyobb eséllyel hülyülnek meg az eleve harci kutyák.
A labrador, golden retriver, ilyesmik inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!