Milyen kutyát ajánlotok kisgyerek mellé?
Ha van pénzed, és esetleg időnként be is engednéd a lakásba, akkor én ajánlanám a leonbergit is, mert eléggé tekintélyt parancsoló, ugyanakkor kimondottan családi kutya. Csak ugye nem válaszoltál arra, hogy mennyit tudnál rászánni...
Házörzést egy kutyától max. annyit várj, hogy ha a szomszédodban nincs, akkor talán inkább oda fognak betörni és nem hozzád. De ha mindenáron be akarnak hozzád törni, akkor a kutya nem akadály.
http://www.youtube.com/watch?v=4po47ayr7Rk
A bullterier azért komoly kutya csak pici meg tegyük hozzá hogy egy pit se túl nagy még se nyúlkálnak be hozzájuk..
Kicsi vörös! (little red)
Nem tudom miért kell kapásból támadni, ha valaki leírja a saját tapasztalatát.
A túltenyésztett kutyafajtákkal mindig is több gond volt, mint a többivel - és azért talán abban egyetértesz, hogy a rotweiler, és a többi is kimondottan túltenyésztett fajta. Ráadásul igazi őrző kutyák. Magasabb agresszió szinttel, hamarabb hajlamosak félreérteni dolgokat, stb.
Nem mondtam olyat, hogy ne lennének egyébként okos kutyák - egy buta kutyát nem lehet őrzésre tanítani.
De ettől még tény, hogy harci kutyát láttam meghülyülni, míg labradort, pláne goldit nem. Saját tapasztalatom, hogy a ház előtti utcán nem engedett haza pl. boxer, amelyiket 7-8 éve ismertem, mert a sötétben nem ismert meg, és úgy látszik messze voltam szagolni. bocs, nem volt kedvem tesztelni, hogy megismerne-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!