9 hónapos staffordshire terrier feje megsérült és nem akar gyógyulni, mit lehet tenni?
Szerintem ne gondolkozz, s ne jósold meg, hogy előre mit mondana az állatorvos, lehet adna egy drága krémet, de lehet, hogy bevarná.
Ilyenkor szoktak tenni a nyakára védőt, pont azért , hogy nem tudja lekaparni...
Szerintem legjobb lenne ha elvinnéd orvoshoz
"Állatorvoson is gondolkodtam, de hát ő sem tudna mit mondani"
Ja, végülis ő csak öt évig tanult az egyetemen állatokat gyógyítani, meg pár éve praktizál aktívan, míg neked maximum érettségid van biológiából, de valószínűleg az se, ugyan mivel tudna többet a doki :) És persze ha ő nem tud hozzászólni, majd mi itt a gyakorin! Jobbak vagyunk bármilyen állatorvosnál, látatlanban is.
Ne vicceljünk már.
Kapásból két dolgot is el tudok képzelni:
1) Beköti. Igen, fejen is lehet, bár marha hülyén néz ki.
2) Egyszer az egyik sünömnek volt olyan hülye helyen sebe, hogy ahogy mozgatta a lábát, nem tudott elkezdeni gyógyulni. Levittem a dokihoz (hasonlóan nagy reményekkel, de azért mégis levittem), rákentek valami cuccot, amitől azonnal bevarasodott, onnantól kezdve hozzá se kellett nyúlni, begyógyult szépen magától, nyom nélkül.
Szóval ne nézd le az állatorvost, hanem vidd el hozzá a kutyát.
Orvos...
Nem méregdrága krémet fog adni, hanem valószíüleg gallért. És ilyenkor ne azt nézd, hogy mit ver le, meg mit nem, hanem hogy anélkül nem nagyon fog meggyógyulni, max elfertőződik, aztán nézhetsz magad körül. Vidd el orvoshoz. Hidd el fog tudni mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!