Szerintetek 3-hónapra "kicsi"? Amerikai staffordshire terrier. Minden nap kap csonterősítőt, vitaminokat stb.
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 22:06
3/22 anonim válasza:
Minek tömöd ilyenekkel? Egyen jó tápot, és nem kell neki semmi más, a csonterősítővel konkrétan többet ártasz, mint használsz.
A képen meg nem látszik semmi, csak egy kölyökfej. De nyilván tökéletes a mérete, ha jó helyről származik és jól van tartva :)
4/22 A kérdező kommentje:
Táp minden külön megvan neki véve csak a lába sajnos eleinte "rosszul" álltak és azt ajánlotta a doki hogy vegyek neki és azóta adom.
2015. máj. 12. 22:14
6/22 anonim válasza:
Ja, ha doki mondta, akkor természetesen oké. Sokan adagolják ok nélkül is, úgyhogy inkább szóltam :)
7/22 A kérdező kommentje:
Ez Staffi mivel láttam a szüleit is. Jól értesz hozzá ha azt mondod... Egyébként köszi a válaszokat és igen sajnos a doki ajánlotta.
2015. máj. 12. 22:18
8/22 anonim válasza:
Törzskönyve van? Ha nincs, akkor bármi lehet benne.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem Törzskönyves sajnos mivel hamarabb el lett szakítva a szülőktől bizonyos okok miatt de tudom hogy fajtiszta mivel az anyja apjának van!
2015. máj. 12. 22:21
10/22 anonim válasza:
Láttál két kutyát, akikre azt mondták, hogy a szülei, ez oké, de törzskönyve van? Ha nincs, akkor ne legyenek nagy elvárásaid, normális tenyésztő törzskönyvvel tenyészt, anélkül bármi megeshet. Bár egy ilyen fotóról ugye nehéz bármit megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!