Szerintetek 3-hónapra "kicsi"? Amerikai staffordshire terrier. Minden nap kap csonterősítőt, vitaminokat stb.
Fentről fotózva mutatsz egy kölyökről egy képet. Szerinted erről hogyan tudná megállapítani bárki is, hogy kicsi, vagy sem?
Méret, súly alapján talán lehetne véleményt mondani, de staffikban is vannak nagyobb testűek és kisebb testűek is.
És ha nem, akkor mi lesz?
Én is beleestem a csapdába, vettem egy staffot, mire megnőtt kiderült pit keverék. De nem érdekel, mert imádom! Szóval ha kicsi, ha nagy, akkor is szeretem.
Én nem azért választottam ilyen kutyát, hogy "nagy legyen". Ezért nem is zavar, hogy nem lett "disznó kutya".
És 3 hónaposan nehéz megmondani, hogy 25 vagy 35 kilós lesz felnőtt korban. Főleg ilyen kép alapján...
Tényleg nem stafford, de attól függetlenül aranyos.
Dongalábú, félresikerült kutyáknak nem szoktak TK-t kiállítani, selejt kutyaként olcsóbban adják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!