Mit tegyek? A kutyámra reggel a ház előtt úgy találtam hogy több harapás nyom van rajta.
Állatorvos.
Kérj kölcsön vagy részletfizetés.
Továbbra sem értem miért kell úgy kutyát tartani ha beüt a krach,nem tudom elvinni dokihoz.
valószínű sokkos a verekedéstől. Beviszed, hűvös helyen, kevés inger mellett pihenteted. Sok folyadék, betadinos fertőtlenítés. Ha nincs nagyobb tépett seb akkor nem kell varrni.
És éjszakára vidd be a házba, mert egy amstaffnak nem kell 2x szólni ha bunyó van, és könnyen rájön, hogy ő abban jó.
Köszönöm szépen a válaszokat,remélem minél hamarabb felépül.
Nem tudom sajnos elvinni dokihoz mivel most nem úgy állnak az anyagi dolgaim.
Most be kötöztem neki betadinosan nehogy el fertőzön neki 1napig hagyom rajta ezt a betadinos kötést holnapra le veszem neki.
Több jukak vannak a lábába akkora nagyságú a lyuk mint egy kutya fog nyom. Remélem 2-3 nap és el tünek a jukak vagyis be for. Most nem nagyon tud lábra állni most pihen be van takarva. :(
Udvaron volt mivel nem kötöm láncra szegényt.
Valahogy talált ki utat s ki ment,nem én engedtem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!