Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lassan 7 hónapos kutyusomnak...

Lassan 7 hónapos kutyusomnak nem sok a 40%-os fehérjetartalmú táp?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 18:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
160 forintból azt nem lehet összerakni, mint ami az Orijenben benne van, az tuti.
2010. febr. 27. 12:39
 22/34 A kérdező kommentje:

de abban nincs semmiféle gyógynövény és egyéb alapanyag.

egyébként meg semmi közöd ahhoz, hogy miért nem szín hússal etetem a kutyámat.

mert nem akarom. szerintem ez megfelelőbb.

azért linkelgetem be a dolgokat, hogy más is lássa amit én láttam, és úgy nyilatkozzon.

azzal pedig semmit nem érek, hogy itt kötekedsz mert neked nincs pénzed Orijenre.

Nem hiszem hogy maszlagok ezek a dolgok, hisz különböző vizsgálatok vannak az összetevők és hatásaik után, nem csupán hasra ütnek és na ezt meg ezt írják.

Ne az irigység beszéljen belőled.

A MÁSIK HOGY NINCS 200 KILÓNYI KUTYÁM!!!! NEM IS VÁLLALNÉK, MERT NEM VAGYOK OLYAN HÜLYE! ANNYIT VÁLLALOK, AMENNYIT EL IS TUDOK TARTANI DE EHHEZ SINCS SEMMI KÖZÖD!!!

2010. febr. 27. 14:40
 23/34 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Tényleg azt hiszitek hogy a tápokban annyi hús van,amennyi rá van írva? Ti nagyon sötétek vagytok....

Én hússal etetem a kutyáimat,azt a 200kilónyit,napi 7-8 kilót esznek meg belőle.

Ne hidd hogy irigylem az Orijent,ha lenne havi 70ezrem,akkor sem azzal etetném a kutyáimat(ugyanis nekik ennyibe kerülne a havi adagjuk).Ugyanis amellett hogy marha drága nagyon sok kell belőle. És nem hiszek nekik,mert ha Te nem tudod kihozni húsos etetésből a napi 160Ftos etetési költséget akkor ők hogy csinálják? Csak az alapanyagot számolva is több,aztán ehhez még jön a csomagolás a szállítás,a nagyker árrése,kisker árrése,ÁFA. Úgyhogy erről ennyit. Egyébként meg mindenki azzal etet amivel akar. Én is,Te is. Ennyi.

2010. febr. 27. 15:55
 24/34 Akiteki ***** válasza:

A magas fehérjetartalom a kutyáknál allergiás bőrtüneteket okozhat.

Ha a westid bírja és nem vakarózik vagy rágja a szőrét, akkor semmi baja nem lehet tőle.

Esetleg a székletén is meglátszik, hasmenése lehet.

Ha mindezek egyike sem jelentkezik és szépen fejlődik, akkor nem érdemes váltani.

Tenyésztőtől vetted? Ő mit mond?

2010. febr. 27. 17:05
 25/34 A kérdező kommentje:

én egy szóval sem mondtam, hogy etesd mással a kutyádat.

őszintén szólva lesz*rom a véleményed, mert mióta írsz csak kötekedni tudsz.

a másik, hogy nem akarom hússal és csakis hússal etetni a kutyámat, én a száraz táp híve vagyok.

de nem is ez volt a kérdés, hogy mivel etessem!!!

utolsó válaszolónak:

orijenre most váltottunk(így még nem tudom mi lesz a reakciója), csak érdekelnének az orijenesek tapasztalatai:)

meg h a sok tévhit vagy nem tévhittel kapcsolatban miket gondolnak:)

2010. febr. 27. 19:34
 26/34 A kérdező kommentje:

na de kezdek rájönni megint dolgokra:D

tudom h hilssben és Rc ben , eucanubában sok a szénhidrát. valamiből nyerni kell az energiát, de akkor nem azért a szénhidrát a fő energiaforrás a tápokban, mert pl. spórolni akarnak a cégek(ahogy azt az orijen is pl. állítja), hanem azért, mert a kutya lehet mindenféle fehérjére allergiás. vagyis ha nem is allergiás, de sok kutya nem bírja úgy a sok fehérjét. ezért.hmmmm

2010. febr. 28. 13:48
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

A kölyök kutyáknak magasabb fehérjetartalmú táp kell, mint a felnőtteknek, de csak mértékkel.

Jómagam nagyon (túl jó) minőségű és magas fehérjetartalmú táppal etettem a nagytestű kutyámat kölyökkorában és meg is lett az eredménye. Csontgyulladás és egyéb csontfájdalmak.

Azóta közepes minőségű és alacsonyabb fehérjetartalmú tápot kap (állatorvosi javaslatra).

Vigyázni kell a top prémium tápokkal.

2010. márc. 1. 13:33
 28/34 A kérdező kommentje:
egyre jobban ezt hiszem én is:S
2010. márc. 1. 14:09
 29/34 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászóló vagyok. A happy dogot tudom ajánlani. Royal canin tett "kárt" a kutyámban.
2010. márc. 1. 15:25
 30/34 A kérdező kommentje:
a happy dog nem egyenlő a chappivel?
2010. márc. 1. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!