Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik magyar fajtat tartanak,...

Akik magyar fajtat tartanak, miert vannak ketsegbeesve azon, hogy nem mindenki ismeri fel az altaluk tartott fajtat?

Figyelt kérdés
Oke, kutyasok kozott szerintem is alapmuveltseg, de miert sirnak azon, hogy pl suliban a gyerekek nem tudjak felsorolni az osszes magyar fajtat? Szerintem nem kotelezo tudni ezeket. Nekem is mudim van, de nem tartom gaznak, ha valaki nem tudja, hogy milyen fajta.
2015. máj. 29. 08:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Aki nagyra van a kutya tudásával, a magyar madárfajokat is ismeri?

A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.

# 16/30 Időpont tegnap 13:06

Igen, ismerem. A Magyar Madártani Egyesület tagja vagyok évek óta. Sokat még hang alapján is beazonosítok. Már ha kérdezted.

2015. máj. 30. 20:58
 32/32 anonim ***** válasza:
Gabica27! Ez nagyon szép és nemes dolog, de azért valljuk be, Magyarországon (meg a világ többi országában is) nem túl gyakori a hasonló ember. Őszintén megmondom, én nem sok madarat tudnék felsorolni, nem is vagyok tagja semmilyen madarakkal kapcsolatos egyesületnek, viszont a magyar szarvasmarhaféléket kilóméterekről felismerem, éppígy a lovakkal is. Szerintem a válaszolónak ez csak egyszerű példája volt, mondhatta volna akár a gombákat, a fákat, a hagymás virágokat, biztos vagyok benne, hogy van olyan téma, amiben Te sem vagy olyan tájékozott, hiába élsz ebben az országban és a témával kapcsolatos dolgok is ezen országban őshonosak. :)
2015. jún. 1. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!