Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Férjem szerint sovány. Szerint...

Férjem szerint sovány. Szerinted? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 27. 19:05
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Pofiból, szőrtípusból ítélve még valami border vonal is lehet benne.

Amúgy az én kutyám is ilyen alkatú, csak az rövid szőrű, szóval még jobban meglátszik rajta.

Ha nem kell érte megdolgoznia, akkor nem is szívesen eszik, éppen ezért csak izom van rajta, nagyon meg van mozgatva, meg is kapjuk néha, hogy férne még rá, de hiába járunk gyakran orvoshoz, nem mondta még, hogy kövér. A kutyasulis kiképzők szerint nagyon is jól néz ki, ott sokan dicsérik.

Hogy hasonló típusú kutya alkatát hozzam fel itt van ez a munka vonalú border: [link]

Itt is magasan van a horpasz, pedig egyáltalán nem mély a mellkasa.

2015. máj. 28. 19:39
 42/50 anonim ***** válasza:
51%

#42 tessék, itt van egy (képet gyenge idegzetűek ne nézzék) ez egy megkínzott, csontsovány kutya. látszik is a tekintetén, bőrén, szőre állapotán, hogy szenved. azért érezhető a különbség ő, és a kérdező kutyája között, akinek élénk, csillogó tkintete és ápolt szőre van. ne legyünk már hülyék, a kérdező kutyája csak vékony, atletikus, de nem kóros.

[link]

2015. máj. 29. 07:51
 43/50 A kérdező kommentje:
Állatkínzó ám a jó édes anyukád te ostoba! Hidd el nekem ennek a kutyának ezerszer jobb sora van, mint neked. Mert hogy téged éheztettek, az biztos, hadd ne mondjak ennél csúnyábbat! Anyádnak is kb ennyi esze lehet mint neked.
2015. máj. 29. 20:22
 44/50 A kérdező kommentje:

Hát igen kedves utolsó, a belinkelt kutyátol messze van az én kutyám!

Hogy itt mekkora ökrök vannak. Remélem neked nincs kutyád utolsó előtti, mert az sokáig nem fog élni amilyen dagadék lehet!

2015. máj. 29. 20:24
 45/50 A kérdező kommentje:
Egyébként a második válasz is ezé a gyökéré, szóval készakarva provokál. De mivel mindkét válaszát jelentem, így valszinű kizárják az oldalról. Jelentsétek ti is, ez nem ide való "ember"
2015. máj. 29. 20:26
 46/50 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy tápot+igazi húst is kap, ez összezavarja a kutyát, etesd BARF/PREY szerint, vagy csak táppal
2015. jún. 1. 11:32
 47/50 A kérdező kommentje:
Farhátat kap heti 1x, a többi napon tápot, néha maradékot is.
2015. jún. 1. 11:59
 48/50 anonim ***** válasza:

Mivel tapasztalt kutyatartó vagyok évek óta, így tudom, hogy azért nem eszi meg, mert vegyes a táplálkozása, ugyanis az igazi hús jól laktatja, kiszálkásítja, míg a táptól puffad, otthagyja, nem ízlik neki, most gondolj bele, hogy kölesbogyón kellene élned, és heti 1x eszel húst, na ugye.

A táp meg csak a világháborúban jött létre, amikor kellett valamivel etetni az állatokat, de szerencsére visszatér a BARF/PREY etetés, vágóhídi állatnyesedékeket nyersen (kivéve a sertéshúst, aujeszky vírus miatt) szokták odaadni :) illetve vannak ilyen emberek, akik mondjuk 1 kiló farhátat 200 forintért adnak oda, nekem biztos beszerzési forrásaim vannak, 5 kg csirkenyak 400 ft, 1 kg vadhusi 250 ft, ezek a nyesedékek emberi fogyasztásra nem igazán alkalmasak, csak némelyik helyen (mielőtt megkérdezed miért, mert egyszerűen nem, nincs leöntve semmivel, csak kutyáknak adják inkább)

2015. jún. 1. 13:00
 49/50 anonim ***** válasza:
Szerintem border collie is van benne
2015. jún. 1. 22:33
 50/50 A kérdező kommentje:
Megeszi a tápot is :) Ugyanúgy hagy maradékor húsbol is ha nincs kedve megenni :D
2015. jún. 2. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!