Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Férjem szerint sovány. Szerint...

Férjem szerint sovány. Szerinted? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 27. 19:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%
1-2 kiló elférne rajta, de azért szerintem jól néz ki, inkább legyen vékonyabb, sportosabb, mint elhízott. szép kutyus amúgy, helyes pofija van :) mennyi idős? sok hasonló karakterű, 1 év körüli kutyust ismertem, akik hasonlóan vékonyak voltak, aztán megdagadtak ahogy értek :D
2015. máj. 27. 19:42
 12/50 anonim ***** válasza:
47%
Igen, sovány....!
2015. máj. 27. 19:44
 13/50 anonim ***** válasza:
68%

Pláne ezen a képen látszik:

[link]

2015. máj. 27. 19:45
 14/50 A kérdező kommentje:

1 éves. Aranyos, igen :) Köszi :)

Utolsó, ez furán sikerült kép, mert épp rázta magát :D

2015. máj. 27. 19:57
 15/50 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem egyáltalán nem sovány. Ilyen alkatú. Keverék kutyánál tudja a fene megmondani, hogy milyennek kell lennie. Ha jó kedvű, aktív, egészséges, akkor nincs baj.

Nem kell, hogy guruljon.

2015. máj. 27. 19:58
 16/50 anonim ***** válasza:
32%
Beesett a hasa, fekvő fotókat felesleges volt linkelned, azokon nem látszik a lényeg, az állókon nem túltáplált a kutyád. Adj neki többet enni!!!
2015. máj. 27. 19:59
 17/50 A kérdező kommentje:
Hát anyja nj, apja meg kitudja... sokmindenre volt már tipp. :) Esetleg tippelhettek is az apja milyen fajta lehet :D Néztem, hogy fajtatiszta nj 1 éves korára 20 kilónak kell lennie, hát ugye őbenne van más is, ahhoz képest a 17 kiló nem rossz. Énsem látom soványnak, csak az uram csesztet vele hogy ne fussunk annyit mert azért vézna. De jókedvű nagyon aktív, lelkis kutyus egyébként.
2015. máj. 27. 20:00
 18/50 A kérdező kommentje:
Hiába adok neki többet, nem eszi meg... Van hogy így is hagy.
2015. máj. 27. 20:01
 19/50 anonim ***** válasza:

Dokit kérdezd meg, hogy ő hogy látja.

Mit kap enni, és mennyit? Mennyit mozog, és mennyit kakil?

Gondolom féreghajtót kap rendszeresen, az okozhat soványságot, ha férges.

Amúgy egyetértek a többiekkel, inkább legyen sovány, mint túlsúlyos. Abból nagy baj nem lehet, míg egy elhízott kutyánál millió bajt okozhat a túlsúly.

2015. máj. 27. 20:03
 20/50 A kérdező kommentje:

Prémium tápot és egy kis maradékot. Tápból naponta 17 deka (táblázat szerint) és ehhez van hogy 5-6 deka maradék is megy. Plusz amit a gyerekek eldobálnak neki (párizsi, szalonna stb).

Vizet sokat iszik, kb 2 litert naponta

2015. máj. 27. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!